Diari Més

Isaac Cuenca torna al CF Reus per fer la pretemporada

El futbolista, sense equip, s’afegeix demà al grup roig-i-negre

Isaac Cuenca torna al CF Reus per fer la pretemporadaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El reusenc Isaac Cuenca torna a la capital del Baix Camp per tal de dur a terme la pretemporada amb el conjunt roig-i-negre. El davanter, juntament amb la resta de futbolistes de Xavier Bartolo, iniciaran la seva preparació aquest dilluns, amb una primera setmana de doble sessió d’entrenaments. Cuenca s’exercitarà amb el CF Reus per tal de no perdre el ritme i mentre espera que es resolgui el seu futur.

Actualment Isaac Cuenca es troba sense equip després d’haver-se desvinculat de l’Hapoel Beer-Sheva d’Israel, conjunt amb el qual va guanyar la lliga aquest curs. El davanter reusenc ha passat per diversos equips des de la seva sortida del FC Barcelona, com ara el Deportivo de la Coruña o el Granada, conjunts que militaran la Segona Divisió aquesta campanya 2018/2019.

Tot i estar lliure, el CF Reus no valora la seva incorporació. El club reusenc respon a la petició del futbolista de poder-se exercitar mentre espera rebre algunes ofertes, una situació que ja es va donar l’estiu anterior. A més d’Isaac Cuenca, en la pretemporada passada el conjunt roig-i-negre va acollir Dídac Vilà, qui es volia desvincular de l’AEK d’Atenes per poder fitxar per l’Espanyol. Durant l’estada de Vilà a la capital del Baix Camp es va rumorejar la seva incorporació als roig-i-negres, si bé aquesta possibilitat va quedar descartada

tracking