Diari Més

La Pobla incorpora 10 jugadors del Juvenil A del Nàstic i recupera tres cedits del planter

L'equip d'Alberto Gallego començarà els entrenaments el pròxim dilluns, 9 de juliol

Els joves jugadors començaran els entrenaments amb la Pobla el pròxim dilluns 9 de juliol.

La Pobla incorpora 10 jugadors del Juvenil A del Nàstic i recupera tres cedits del planterNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Deu jugadors procedents del Juvenil A del Nàstic s'han incorporat a la disciplina de la Pobla del Mafumet, filial grana, per aquest inici de pretemporada 2018-19. A aquestes incorporacions cal sumar-hi el retorn de tres joves del planter que havien estat cedits la temporada passada.

AlbertoGallego, comptarà doncs amb el reforç de 13 jugadors del planter grana. Tots ells iniciaran la pretemporada el pròxim dilluns, dia 9 de juliol, al Municipal de La Pobla.

Els 10 jugadors que promocionen del Juvenil són nascuts l'any 1999. Es tracta del porter ÀlexAgüera, els laterals dretsTomásTerueli Joan Domingo, el defensa central Pol Domingo, el lateral esquerre Sergi Cardona, els migcampistes Joel Fernández i ÒscarSanz(nascut el 2000), l'extrem Pol Prats i els davantersVallyCisséiRalphTchaptchet.

Pel que fa als cedits que retornen a la disciplina tarragonina, són el centralArturoOsuna, cedit al Castelldefels; el defensa central NilCoch, cedit al Real Betis B; i el lateral esquerre RogerEscribà, que el passat curs esportiu va jugar amb l'Ascó.

tracking