Diari Més

Héctor Verdés, a la llista de candidats per tancar la parcel·la defensiva

El central rescindirà contracte amb l’Oviedo

Verdés, en una sessió d'entrenament amb l'Oviedo.

Héctor Verdés, a la llista de candidats per tancar la parcel·la defensivaLa Voz de Asturias

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La carpeta d’incorporacions del CF Reus continua oberta i sumant candidats. Una de les zones de joc que queden per reforçar és la defensa. A més de la incorporació, amb tota seguretat, de dos laterals, la direcció esportiva valora l’arribada d’un quart central. Qui té més números per convertir-se en aquesta peça és el valencià Héctor Verdés, actual jugador del Real Oviedo.

El conjunt asturià vol prescindir del central, de 34 anys, qui ha estat jugant al Carlos Tartiere les darreres tres temporades. L’Oviedo vol rescindir el contracte de Verdés que, juntament amb el ja reusenc Linares, havia estat un dels quatre capitans al Tartiere. Verdés quedaria desvinculat del seu actual club abans que aquest torni a la feina, un moviment que podria facilitar la seva arribada a l’entitat del Baix Camp just quan aquest doni el tret de sortida a la pretemporada el dilluns vinent.

El CF Reus, però, no és l’únic interessat en Verdés. Diversos mitjans de la capital asturiana especulen amb contactes del Rayo Majadahonda, si bé a Madrid no confirmen aquests rumors. El jugador, mentrestant, assegura no estar al cas i evita posicionar-se sobre el seu futur.

La incorporació d’Héctor Verdés tancaria una línia de centrals amb dos perfils molt clars. Per un costat hi hauria Olmo i el propi Verdés, jugadors amb molta experiència a les seves cames. A l’altre costat hi hauria els casos de Pablo Íñiguez i Alejandro Catena, dos futbolistes joves i amb projecció. D’aquesta manera, Bartolo podria jugar amb les diferents peces.

tracking