Diari Més

El CBT s'inscriu en Lliga EBA

Per primera vegada en molts estius, ho ha fet sense sobresalts

El pavelló del Serrallo.

El CBT s'inscriu en Lliga EBACedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona ha completat aquesta setmana la seva inscripció a la lliga EBA. Per primera vegada en molt de temps, l'entitat blava enfronta un estiu tranquil, amb una certa estabilitat que li permetrà afrontar la preparació del nou projecte amb temps i tranquil·litat. El Club Bàsquet Tarragona ja ha realitzat els pagaments necessaris i ha presentat l'aval a la Federación Española de Baloncesto

Ara, només cal que el proper divendres 6 de juliol, la FEB confirmi al CBT com un dels equips que disputarà la lliga EBA la temporada 2018-2019. Aquest any, la lliga EBA presenta algunes novetats respecte a l'any anterior. L'ampliació de la LEB Plata ha fet que s'ampliï el nombre d'ascensos, de forma que aquest any seran sis equips els que pugin a aquesta categoria: els quatre campions de les fases d'ascens i els dos subcampions que guanyin una eliminatòria entre ells.

Tot i que encara no es coneix el calendari, ja que no se saben encara els equips participants, sí que s'ha sabut les dates d'inici i acabament de la lliga. En el cas del grup C, on tornarà a jugar l'Ibersol CBT, la lliga començarà el 23 de setembre, una data que coincideix amb la festa de Santa Tecla, i acabarà el 27 d'abril. En cas de jugar les fases d'ascens, aquestes serien el 4 i 5 de maig les eliminatòries del grup C amb els altres classificats de l'altre grup, i del 16 al 19 de juliol les fases finals d'ascens.

En les pròximes setmanes es donaran a conèixer els primers noms de la plantilla de l'Ibersol CBT de cara a la pròxima temporada. La direcció esportiva del club i la junta directiva fa mesos que treballa per confeccionar la plantilla més competitiva possible i aconseguir una temporada plena d'èxits.

tracking