Remuntada de campiona de Bèlgica davant el valent Japó (3-2)

Els japonesos guanyaven 0-2 a vint minuts del final

Els jugadors belgues celebren efusivament el pas als quarts de final.

Remuntada de campiona de Bèlgica davant el valent JapóEfe

Espectacular remuntada de Bèlgica contra el Japó que dóna el pas als belgues als quarts de final i els continua situant com a un dels favorits per a aixecar el Mundial a terres russes.

El duel, que va finalitzar 3-2 amb una diana en el descompte de Chadli, va arribar a situar als japonesos dos gols per davant quan únicament mancaven vint minuts per finalitzar el partit. Tot i això, els de Robert Martínez van reaccionar a temps i van ser capaços de signar una remuntada que, en un futur, podria significar el primer campionat del món de la història per a aquest combinat.

Genki Haraguchi va avançar al Japó quan s’havien disputat tres minuts de la segona meitat i, quatre minuts després, Takashi Inui va marcar el segon. Les dues dianes van arribar després de sengles errades defensives dels belgues.

Semblava que els asiàtics serien els que passarien de ronda, però Bèlgica es va vestir de selecció gran i va començar la piconadora. El central Vertonghen retallava distàncies en el 70’ i, cinc minuts després, Hazard va posar la pilota al cap de Fellaini, per igualar el duel. D’ocasions, no li van faltar al Japó per anotar el tercer, però aquest el va marcar Bèlgica, amb una diana en el darrer sospir.

Bèlgica. Courtois, Alderweireld, Kompany, Vertonghen, Meunier, Axel Witsel, Carrasco (Chadli, 65’), De Bruyne, Eden Hazard, Mertens (Fellaini, 65’) i Romelu Lukaku.

Japó. Kawashima, Hiroki Sakai, Nagatomo, Gen Shoji, Maya Yoshida, Haraguchi (Honda, m.81), Hasebe, Inui, Kagawa, Gaku Shibasaki (Hotaru Yamaguchi, m.81) y Yuya Osako.

Gols. 0-1, Haraguchi (48’); 0-2, Inui (52’); 1-2, Vertonghen (70’); 2-2, Fellaini (75’); 3-2, Chadli (94’).

Àrbitre. Malang Diedhiou (senegalès). Va mostrar la targeta groga a Gaku Shibasaki.

Incidències. El Rostov Arena de Rostov va acollir uns 41.600 espectadors.