Diari Més

Mbappé fa fora del Mundial a l'Argentina de Messi (4-3)

Agüero va posar emoció a dos minuts del final, però Otamendi ho va embrutar amb una falta innecessària

Els francesos celebren un gol

Mbappé fa fora del Mundial a l'Argentina de Messi (4-3)Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Messi i Argentina no jugaran més en el Campionat del Món de Rússia. França, una potència emergent en futbolistes top a nivell mundial, van deixar fora de combat aquest dissabte a la tarda als sud-americans (4-3) després d'un duel en el qual Agüero va posar emoció en el 92', quan mancaven dos minuts pel final, però Otamendi ho va embrutar amb una falta innecessària que va ajudar als francesos a matar el duel.

Segurament, sobre el paper, el França-Argentina era el duel de quarts més igualat. Almenys, va ser espectacular, ja que set gols en uns vuitens de final d'un Mundial no és un fet que es vegi tots els dies.

Un penal anotat per Griezmann en el 12' va posar aviat per davant a una Selecció Francesa que va veure com els de Sampaoli remuntaven i mantenien intacte el somni d'aixecar la Copa del Món. Di Maria, abans del descans, posava l'empat i Mercado, en la reanudació, l'1-2.

Pavard i Mbappé

Però gairebé en un obrir i tancar d'ulls, Pavard i Mbappé ho van canviar tot. Aquest primer, amb un míssil des del cantó dret i, el jove del PSG, amb dues dianes que pràcticament sentenciaven l'enfrontament, el qual omple de moral a una França que acaba de presentar la seva candidatura al Mundial.

FITXA TÈCNICA

França: Lloris, Pavard, Varane, Umtiti, Lucas Hernández; Kanté, Pogba, Matuidi (Tolisso, 75'); Mbappé (Thauvin, 88'), Griezmann (Fékir, 83') i Giroud.

Argentina: Armani; Mercado, Otamendi, Rojo (Fazio, 46'), Tagliafico; Mascherano, Enzo Pérez (Agüero, 65'), Banega; Di María, Pavón (Meza, 75') i Messi.

Gols: 1-0, Griezmann de penal (13'); 1-1, Di Maria (41'); 1-2, Mercado (48'); 2-2, Pavard (57'); 3-2, Mbappé (64'); 4-2, Mbappé (68'); 4-3, Agüero (93').

Àrbitre: Arileza Faghani (IRN). Va mostrar la targeta groga a Matuidi, Pavard, Giroud, Rojo, Taglafico, Mascherano, Banega i Otamendi.

Incidències: El Kazán Arena va acollir 42.873 espectadors.

tracking