Diari Més

Uruguai guanya a l'amfitrió i acaba primera de grup (3-0)

Uruguai havia despertat dubtes peró en el moment de la veritat La Celeste va fer una exhibició de jerarquia

El barcelonista, molt criticat al debut, ha recuperat l'instint assassí.

Uruguai guanya a l'amfitrió i acaba primera de grup (3-0)EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uruguai, amb tanta eficàcia com convenciment, va mostrar els problemes de la selecció russa i va aconseguir una còmoda victòria que l'envia aSochi, on jugarà els vuitens de final com a líder del grup A.

Tot va canviar en el partit decisiu. Si en els dues primeres trobades Rússia s'havia embolicat en gols per provocar l'eufòria de l'afició i Uruguai havia despertat dubtes pels seus problemes per marcar, en el moment de la veritat La Celeste va fer una exhibició de jerarquia, va dominar totes les facetes del joc i va sentenciar la victòria en la primera part, davant un rival que acudeix als vuitens preocupat per la seva escassa solvència.

Una bona notícia pels deTabárez, llançats a per rècords (tercera classificació consecutiva a la segona ronda, tres victòries en la primera fase iimbatuts), perquè el tècnic va introduir a més quatre canvis respecte al partit anterior i aquests van respondre a la perfecció.

Va ser solvent SebastiánCoates, substitut de Josema Giménez,Nandezva ser el malson de DenisCheryshev, de DiegoLasaltva sortir el segon gol i LucasTorreirava dirigir al centre del camp.

Però tot va començar amb Luis Suárez. El barcelonista, molt criticat al debut, ha recuperat l'instint assassí. Als 10 minuts, va disposar d'un lliure directe a prop de l'àrea, el va aprofitar i, des d'aquest moment, ja li venir tot de cara, amb l'amfitriona angoixada.

SenseAleksandrGolovin-una de les tres rotacions que va introduirStanislavCherchesov-, Rússia mai va controlar el centre del camp, no va trobar en cap moment aArtemDyzubaiCheryshevva signar la seva pitjor actuació.

El jugador del Vila-real, la sensació local al començament del Mundial, no va poder ambNandez, va tenir la mala fortuna de desviar contra la seva porteria el xut deLaxaltque va suposar el segon gol i va ser substituït per MarioFernandes quan es va produir l'expulsió per doble groga d'IgorSmolnikov(36').

Amb un menys, Rússia ja no va poder seduir més a la graderia, només amb l'entrada deFedorSmolov, l'ídol de l'afició fins al començament del Mundial, que no va aportar molt més, i a Uruguai li van quedar només objectius menys importants: que s'estrenésCavanicom a golejador o que FernandoMuslerano encaixés cap gol en el partit en el qual batia aLadislaoMazurkieviczen presències mundialistes.

Va aconseguir els dos.Cavanies va sumar al minut 90 a la festa iMuslerano va tenir que intervenir més. Missió complerta abans de vuitens, on espera al segon classificat del grup B.

FITXA TÈCNICA

Uruguai: Muslera; Martín Cáceres, Godín, Coates; Nández (Cristian Rodríguez, 73'), Vecino, Torreira, Betancur (De Arrascaeta, 62'), Laxalt; Luis Suárez I Cavani (Maxi Gómez, 92').

Rússia:Akinfeev, Smolnikov (Mario Fernandes, 38'), Kutepov, Ignashevich, Kudriaskov; Gazinski (Kuziaev, 46'), Zobnin; Samedov, Alexei Miranchuk (Smolov, 61'), Cheryshev; i Dzyuba.

Gols: 1-0, Luis Suárez (10'), 2-0 Cheryshev pp ('23), 3-0 Cavani ('90).

Árbitre: Malang Diedhiou (Senegal). Va explusar per doble groga a Smolnikov (27' i 36') i va amonestar a Gazinski i Betancur.

Incidències: Partit de la tercera jornada del Grup A disputat alSamaraArena davant 41.970 espectadors.

tracking