Diari Més

Repartiment de punts entre els dos sorprenents líders del Grup H

Senegal s’avança en dues ocasions, però Japó fa justícia amb l’empat (2-2)

Repartiment de punts entre els dos sorprenents líders del Grup HEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’iniciar el camí del Mundial amb una victòria, Japó i Senegal es van repartir els punts per continuar al capdavant de la classificació al Grup H. El resultat manté com a favorits a nipons i africans després de dues jornades, ja que dependran d’ells mateixos en la darrera jornada contra Polònia i Colòmbia respectivament.

Sadio Mané va posar per davant els senegalesos poc després dels deu minuts de duel. El davanter del Liverpool es va aprofitar d’un rebot en un refús del porter japonès per inaugurar el marcador. Passada la mitja hora, Takashi Inui va signar l’empat en aprofitar una gran jugada del seu company Nagatomo.

En el segon temps, Japó es va convertir en el principal dominador del joc. Amb tot, Wagué va tornar a posar per davant a Senegal a un quart d’hora pel final en una acció que va tenir a Mané com a principal argument ofensiu. Pocs minuts després, Honda va signar un empat que feia justícia a un duel molt obert i atractiu per a l’espectador.

FITXA TÈCNICA

Japó. Kawashima, Sakai, Yoshida, Shoji, Nagatomo, Shibasaki, Hasebe, Kagawa (Honda, 72’), Haraguchi (Okazaki, 75’), Inui (Usami, 87’) i Osako.

Senegal. Ndiaye, Sabaly, Koulibaly, S.Sane, Wagué, A. Ndiaye (Kouyaté, 65’), Papa N’Diaye (N’Doye, 81’), Gueye, Sarr, Niang (Mame Diouf, 86’) i Mané.

Gols. 0-1, Mané (11’). 1-1, Inui (36’). 1-2, Wagué (71’). 2-2, Honda (78’).

Àrbitre. Gianluca Rocchi (Itàlia). Va mostrar groga a Takashi Inui, Hasebe, Mbaye Niang, Sabaly i Ndoye.

Incidències. L’Estadi Central d’Ekaterimburg va acollir 32.572 espectadors.

tracking