Diari Més

Colòmbia ofereix la seva millor versió i deixa Polònia fora del torneig

Yerri Mina, Falcao i Cuadrado, els golejadors

Mateus Uribe de Colòmbia i Jacek Goralski de Polònia en una acció del partit

Colòmbia ofereix la seva millor versió i deixa Polònia fora del torneigEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Només la victòria assegurava la lluita pels vuitens a Polònia i Colòmbia. Conscient d’aquesta premisa, el combinat sudamericà va sortir a la gespa del Kazan Arena buscant els tres punts. La velocitat i la tècnica d’homes com Cuadrado, James Mojica o Quintero van incomodar molt a una Polònia que no aconseguia crear oportunitats per al seu referent ofensiu, Robert Lewandowski.

El seleccionador de Colòmbia va apostar per Yerri Mina a la defensa, conscient que la seva força per alt evitaria centrades al cap de Lewandowski i generaria perill en l’àrea rival. Al 40’, el central del Barça va anotar el 0-1 aprofitant una centrada mil·limètrica de James després d’un servei de cantonada des de la dreta.

La segona part es va tenyir dels colors colombians, que van sentenciar el seu domini. Al 69’ Falcao feia el 0-2 amb una gran rematada després de recollir una passada en profunditat a l’àrea. Els sudamericans van matar a la contra. A un quart d’hora pel final, James va habilitar Cuadrado, que partint de terreny propi va creuar mig camp fins a plantar-se davant Szcesny i batre’l per tancar el marcador. Tres punts i molta vida per a una Colòmbia que es jugarà el passi amb Senegal.

Fitxa tècnica

Polònia. Szczesny, Piszczek, Bednarek, Pazdan (Glik, 80’), Bereszynski (Teodorczyk, 72’), Krichowiak, Goralski, Rybus, Zielinski, Kownacki (Grosicki, 57’) i Lewandowski.

Colòmbia. Ospina, Arias, Davinson Sánchez, Yerri Mina, Mojica, Aguilar (Uribe, 32’), Barrios, Cuadrado, James, Quintero (Lerma, 73’) i Falcao (Bacca, 78’).

Gols. 0-1, Mina (40’). 0-2, Falcao (69’). 0-3, Cuadrado (75’).

Àrbitre. César Arturo Ramos (Mèxic). Va mostrar groga a Bednarek i Goralski.

Incidències. El Kazan Arena va acollir 42873 espectadors.

tracking