Diari Més

Dinamarca segueix decebent i empata contra una Austràlia il·lusionada (1-1)

Els australians tenen opcions de passar

El jugador australià Leckie lluita amb el central danès Simon Kjaer.

Dinamarca segueix decebent i empata contra una Austràlia il·lusionada (1-1)Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Austràlia va empatar a un gol davant una mediocre selecció danesa, es manté amb vida en un Mundial que, cada dia, demostra que ja no és suficient amb el pes de la samarreta.

Si davant del Perú ja van donar pistes de què alguna cosa no anava bé, contra Austràlia, els danesos van confirmar que, de moment, no els recolza més que la magnífica ratxa de disset partits sense derrota, que potser no serà suficient per entrar a vuitens.

Una bona acció va donar l’avantatge als danesos als 7 minuts, quan Nicolai Jorgensen va assistir amb una preciosa passada d’esperò a Christian Eriksen perquè el futbolista danès afusellés de mitja voleia.

El propi Jorgensen, de cap, va poder ampliar la renda, però va ser Austràlia la que va aconseguir l’empat, amb un penal assenyalat per Mateu Lahoz, -una històrica primera pena màxima assenyalada per un espanyol a instàncies del VAR- després de canviar d’opinió després de veure en les imatges la mà de Yurary Poulsen, qui també va cometre el penal davant Perú i es perdrà el proper partit per acumulació d’amonestacions.

No va millorar l’equip d’Hareide després del descans i, tot i que Pione Sisto va gaudir d’un parell d’ocasions per marcar, el marcador no es va moure.

FITXA TÈCNICA

Dinamarca. Schmeichel, Dalsgaard, Christensen, Kjaer, Stryger, Schöne, Delaney, Yurary Poulsen (Braithwaitte, 58’), Eriksen, Pione Sisto i Jorgensen (Cornelius, 72’).

Sèrbia. Ryan, Risdon, Sainsbury, Milligan, Behich, Mooy, Jedinak, Kruse (Arzani, 68’) Rogic (Irvine, 82’), Leckie i Nabbout (Juric, 75’).

Gols. 1-0, Eriksen (7’); 1-1, Jedinak de penal (38’).

Àrbitre. Antonio Miguel Mateu Lahoz (espanyol). Va mostrar la targeta groga a Yurary Poulsen.

Incidències. El Samara Arena va acollir a 40.727 espectadors.

tracking