Diari Més

Luis Suárez liquida a Aràbia Saudita i classifica a la seva Uruguai (1-0)

El punta del Barça anota l’únic gol del partit

Luis Suárez, d'esquenes a la imatge.

Luis Suárez liquida a Aràbia Saudita i classifica a la seva Uruguai (1-0)Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un solitari gol de Luis Suárez va classificar aquest dimecres per als vuitens de final del Mundial a una decebedora Uruguai (1-0), que va derrotar a una Aràbia Saudita que va jugar millor en molts trams del partit.

El «pistoler» no va poder triar una millor ocasió per desenfundar, ja que el davanter del Barcelona complia ahir 100 vegades com a internacional des que debutés davant Colòmbia allà per 2007, amb 20 anys.

A més, la selecció charrúa va aconseguir la segona victòria del torneig i disputarà els creus per tercera Copa Mundial consecutiva, una fita històrica per a l’equip dirigit per Óscar Tabárez.

Aquest resultat també col·loca en vuitens al país amfitrió, Rússia, amb el qual els uruguaians es jugaran el primer lloc del Grup A i un possible encreuament amb Espanya o Portugal en l’última jornada.

En començar la primera part, la selecció charrúa va semblar despertar i així va arribar el gol a la sortida d’un córner molt mal defensat per l’equip rival. El porter saudita va sortir, com es diu comunament a per raïm, va mesurar malament i la pilota li va arribar a un oportunista Suárez, que només va haver d’empènyer la pilota.

FITXA TÈCNICA

Uruguai. Muslera, Valera, Giménez, Godín, Cáceres, Sánchez (Nandez, 81’), Vecino (Torreira, 59’), Bentancur, Rodríguez (Laxalt, 59’); Cavani i Luis Suárez.

Aràbia Saudita. Mohammed Alowais, Yasser Alshahrani, Osama Hawsawi, Ali Albulayhi, Mohammed Alburayk, Taiseer Aljassam (Hussain Almoqahwi, 44’), Abdullah Otayf, Salman Alfaraj, Hatan Bahbri (Kanno, 75’), Salem Aldawsari i Fahad Almuwallad (Alsahlawi, 77’).

Gols. 1-0, Luis Suárez (23’).

Àrbitre. Clement Turpin (francès).

Incidències. El Rostov Arena va acollir a 42.678 espectadors.

tracking