Diari Més

Senegal amarga el debut de Lewandowski contra tot pronòstic (1-2)

Errades defensives condemnen els polonesos

Lewandowski.

Senegal amarga el debut de Lewandowski contra tot pronòsticEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Senegal, a força de físic, va desesperar a Polònia i va aprofitar els regals de l’equip d’Adam Nawalka per aconseguir una victòria per 1-2 que volteja els pronòstics d’un grup que deixa a polonesos i colombians contra les cordes. No hi ha qui pugui aventurar què passarà en aquest grup H que situa a senegalesos i japonesos al capdavant i converteix el Colòmbia-Polònia del proper dia 24, en un partit a vida o mort.

No va ser la tarda de Polònia a la qual tot li va sortir malament. Es va marcar un gol, va regalar un altre per un error de Krychowiak i va convertir a Robert Lewandowski, debutant a punt de complir 30 anys, en un espectador més.

Als 38 minuts de joc, després d’un dels molts robatoris de pilota que va protagonitzar Mbaye Niang, la va servir a Sané, qui va assistir a Cionek, qui va obrir la llauna. La sentència, en el 60’, es va produir en aprofitar una mala passada de Krychowiak, que va motivar la indecisió del meta polonès i la diana de Niang.

L’autor de l’errada va ser el protagonista de l’1-2, que no va servir per a res. L’exjugador del Sevilla va marcar després d’una bona rematada de cap que no va ajudar a sumar cap punt.

FITXA TÈCNICA

Polònia. Szczesny, Piszczek (Bereszynski, 83’), Cionek, Pazdan, Rybus, Krychowiak, Zielinski; Blaszczykowski (Bednarek, 46’), Milik (Kownacki, 73’), Grosicki i Lewandowski.

Senegal. Khadim Ndiaye, Wague, Sane, Koulibaly, Sabaly, Ismaila Sarr, Alfred Ndiaye (Kouyate, 88’), Gueye, Mane, Mame Diouf (Ndoye, 62’) i Niang (Konate, 75’).

Gols. 0-1, Cionek (38’); 0-2, Niang (60’); 1-2, Krychowiak (86’).

Àrbitre. Nawak Shukralla (Barein). Va mostrar la targeta groga a Krychowiak, Sané i Gueye.

Incidències. L’Spartak Stadium de Moscou va acollir a 44.190 espectadors.

tracking