El Japó sorprèn a una Colòmbia en inferioritat numèrica des del 3' (1-2)

Quintero va igualar la diana de Kagawa, però Osako va acabar ajusticiant

James Rodríguez es lamenta de la derrota.

El Japó sorprèn a una Colòmbia en inferioritat numèrica des del 3'Efe

Colòmbia es va ficar en un bon embolic després de perdre contra el Japó (1-2) en un partit marcat per l’expulsió de Carlos Sánchez per interceptar una pilota amb la mà als tres minuts de partit. Kagawa va anotar la pena màxima i, a partir d’aquest moment, va començar un camí contracorrent dels colombians.

Jugar gairebé un duel sencer amb deu futbolistes és complicat, però els sud-americans van aconseguir empatar el duel a cinc minuts del descans, obra de Quintero, de falta directa, amb l’ajuda de la tanca rival, que no va estar encertada.

En el segon acte, els japonesos, coneixedors que podien sumar tres punts que valien or, van sortir molt més valents que el rival. Taisuke Honda, que acabava d’ingressar en el terreny de joc, va posar un córner, perfecte perquè, en el 73’, el rematés al fons de la xarxa Yuya Osako.

Colòmbia. David Ospina, Santiago Arias, Davinson Sánchez, Oscar Murillo, Johan Mójica, Carlos Sánchez, Jefferson Lerma, Juan Quintero (James Rodríguez, 59’), Juan Cuadrado (Wilmar Barrios, 32’), José Izquierdo (Carlos Bacca, 70’) i Radamel Falcao.

Japó. Elij Kawashima, Hiroki Sakai, Maya Yoshida, Gen Shoji, Yuko Nagatomo, Makoto Hasebe, Gaku Shibasaki (Hotaru Yamaguchi, 80’), Genki Haraguchi, Takashi Inui, Shinji Kagawa (Keisuke Honda, 69’) y Yuya Osako (Shinji Okazaki, 85’).

Gols. 0-1, Kagawa de penal (6’); 1-1, Quintero (40’); 1-2, Yuya Osako (73’).

Àrbitre. Damir Skomina (eslovè). Va mostrar la targeta groga a Wilmar Barrios, James Rodríguez i Shinji Okazaki. Va expulsar amb vermella directa a Carlos Sánchez (3’).

Incidències. El Mordovia Arena va acollir uns 40.000 espectadors.