Diari Més

Bèlgica goleja a Panamà (3-0) i presenta la seva candidatura al Mundial

Lukaku va ser l’encarregat de liquidar al rival, amb un doblet

L'àrbitre del partit, durant el duel entre Bèlgica i Panamà.

Bèlgica goleja a Panamà (3-0) i presenta la seva candidatura al MundialEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gol de Dries Mertens i un doblet de Romelu Lukaku, festejats en el segon temps, van donar a Bèlgica un debut amb golejada per 3-0 en el Mundial de Rússia sobre un equip de Panamà que va jugar aquest dilluns per primera vegada en una Copa del Món, va mostrar ímpetu i lluita, però va pagar car el dret de pis.

Sense gols durant la primera meitat, totes les dianes es van anotar en el segon acte. Als 47 minuts, Martens va recollir un rebot i, sense deixar-lo caure, el va enviar a l’escaire contrari. 1-0, i el partit començava a tenir color belga.

En tan sols sis minuts, del 69 al 75, Lukaku va ser l’encarregat de segellar la golejada. En la primera acció, Hazard va sortir de l’àrea per oferir la pilota a De Bruyne, el qual va posar l’esfèrica al cap de Lukaku, qui va pujar el segon.

La diana de la sentència va arribar amb una combinació des del darrere, on Hazard va deixar sol a Lukaku, qui no va perdonar.

FITXA TÈCNICA

Bèlgica. Courtois, Alderweireld, Boyata, Vertonghen, Meunier, Carrasco (Dembele, 74’), Witsel (Chadli, 90’), De Bruyne, Hazard, Mertens (T. Hazard, 83’) i Lukaku.

Panamà. Jaime Penedo, Michael Murillo, Román Torres, Fidel Escobar, Eric Davis; Gabriel Gómez, Aníbal Godoy, Armando Cooper, Edgar Bárcenas (Gabriel Torres, 63’), José Luis Rodríguez (Ismael Díaz, 63’), i Blas Pérez (Luis Tejada, 73’).

Gols. 1-0, Mertens (47’); 2-0, Lukaku (69’); 3-0, Lukaku (75’).

Àrbitre. Janny Sikazwe (zambià). Va mostrar la targeta groga a Meunier, Davies, Bárcenas, Cooper, Murillo, Godoy, Vertonghen i De Bruyne.

Incidències. L’Olímpico Fisht va acollir 43.257 espectadors.

tracking