Diari Més

Neymar i Brasil s'encallen contra una Suïssa seriosa i ordenada

Golàs de Coutinho per obrir la llauna que empata Zuber de córner

Akanji, Willian i Gabriel Jesús, durant un moment del duel.

Neymar i Brasil s'encallen contra una Suïssa seriosa i ordenadaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un altre gran que ensopega. Brasil no va poder amb Suïssa. El que havia de ser un duel teòricament assequible es va acabar convertint en un malson per a una selecció que no va demostrar res, igual que tampoc ho va fer un Neymar que, tot i ser titular, va intentar més lluir-se i buscar gols que sabia que no entrarien que no pas mirar pel seu equip.

L’empat, amb sabor a derrota per als brasilers, es va produir tot i el gran gol de Coutinho. El jugador del Barcelona va marcar com sap fer ell. Una mica tirat cap a l’esquerra i buscant l’escaire esquerre del porter contrari. Mil·limetrat, va rebre una pilota a uns cinc metres de l’àrea, va disparar i la pilota, després de topar amb la fusta va entrar.

Però Brasil no convencia. Suïssa, sense fer gaire en atac, es va acostar en una ocasió aïllada, la qual va ser suficient. Zuber va rematar, de cap, un córner que va entrar a la porteria gràcies a la tendresa defensiva del rival. Hi ha coses que no canvien, i Brasil sap atacar, no defensar.

FITXA TÈCNICA

Brasil. Alisson, Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo, Casemiro (Fernandinho, 60’), Paulinho (Augusto, 67’), William, Coutinho, Neymar i Gabriel Jesús (Roberto Firmino, 79’).

Suïssa. Sommer, Lichtsteiner (Lang, 87’), Schar, Akanji, Rodríguez, Behrami (Zakaria, 70’), Xakha, Shaqiri, Dzemaili, Zuber i Seferovic (Embolo, 80’).

Gols. 1-0, Coutinho (20’); 1-1, Zuber (50’).

Àrbitre. César Ramos (mexicà). Va mostrar la targeta groga al local Casemiro; i als visitants Lichtsteiner, Schar i Behrami.

Incidències. El Rostov Arena va acollir 43.109 espectadors.

tracking