Diari Més

Francisco García es proclama a Reus vencedor de la Volta Ciclista a la província

Josep Oriola va ser el més ràpid a la tercera etapa, amb sortida i arribada a la capital del Baix Camp

Oriola, creuant la línia de meta, ahir al migdia, a Reus.

Francisco García es proclama a Reus vencedor de la Volta Ciclista a la provínciaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus va acollir aquest diumenge la tercera i última etapa de la Volta Ciclista a la província, amb sortida i arribada a la capital del Baix Camp. La primera etapa es va desenvolupar a l’Hospitalet de l’Infant la segona, també dissabte, a la Pobla de Mafumet, i aquest diumenge va ser el torn de Reus.

El més ràpid a completar l’etapa reusenca va ser Josep Oriola (Team Smartdry, 2.19’30), seguit de David Gor (Gsport Alma Wagen) i de Francisco García (ULB Ssports Uniformes), que van arribar al mateix temps.

Tot i això, el vencedor absolut de la Volta a la província va resultar Francisco García (ULB Sports-Uniformes de Murcia), gràcies a un temps de 4.32’53. També en elit, Josep Oriola va ser segon (4.34’05) i, la tercera plaça, va ser per a Joan Carles Martí (4.34’09, Miami Platja Club Ciclista).

Un total de 22 equips es van inscriure a la cita, molts dels quals eren professionals. El recorregut total de les tres etapes va ser de 197 quilòmetres, amb la Mussara com a punt més alt d’una prova que enguany arribava a la seva 56a edició.

tracking