Diari Més

Llibert: «La coherència ha de ser la base de tot»

Primeres paraules del nou director esportiu del Nàstic

Jordi Virgili, Arnal Llibert i Josep Maria Andreu.

Llibert: «La coherència ha de ser la base de tot»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arnal Llibert, nou director esportiu del Nàstic, ha assegurat sentir-se «amb il·lusió i amb ganes» en aquesta nova etapa que se li presenta.

«Encara és molt aviat per parlar d’altes i baixes», ha dit durant la seva posada de llarg, en la qual ha estat acompanyat del president, Josep Maria Andreu, i del vicepresident, Jordi Virgili.

Ell té molt clar com vol que jugui el seu Nàstic, «un equip amb ganes de tenir la pilota, capaç d’atacar ràpid i amb les línies molt juntes». A més, ha recordat que «la Segona Divisió és una lliga molt difícil».

Els objectius els té clars: «conèixer a tothom, escoltar a tothom. A partir d’aquí, començar amb coherència aquest projecte, que és molt il·lusionant» i ha assegurat que «la coherència ha de ser la base de tot».

Llibert espera que l'afició estigui del costat de l'equip «com ho va estar la temporada passada, al final». Ha lloat a Manu Barreiro, un «jugador que m’agrada molt. És un jugador que s’ha d’aprofitar i que s’ha d’envoltar de futbolistes que el puguin ajudar».

tracking