Diari Més

L'entrenador de la Pobla de Mafumet, Juan Manuel Pavón rep el premi a millor entrenador

El filial grana està a l’espera de l’arribada del nou director esportiu del Nàstic per estructurar l’equip

Pavón dirigint un entrenament de la Pobla de Mafumet

L'entrenador de la Pobla de Mafumet, Juan Manuel Pavón rep el premi a millor entrenadorCF Pobla de Mafumet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juan Manuel Pavón, entrenador de la Pobla de Mafumet, ha rebut el premi a millor entrenador per part de la premsa esportiva de Huelva. La gala va tenir lloc ahir a les nou de la nit a Palos de la Frontera (Huelva).

Pavón va arribar a la Pobla de Mafumet el 26 d’octubre, després que Rodri passés a entrenar el Nàstic a Segona Divisió. L’andalús va aconseguir que el filial grana lluités fins a l’últim partit de la lliga pel play off d’ascens a Segona Divisió B. De fet, a aquest darrer encontre la Pobla va arribar com a quart classificat, l’últim lloc que dóna accés al play off. Però la derrota en l’últim partit contra l’Espanyol B, campió del grup 5 de Tercera, va fer que els pobletans caiguessin de la zona d’ascens a Segona B en favor del Terrasssa.

Tot i aquesta derrota i quedar fora del play off, la premsa de Huelva ha volgut reconèixer la seva temporada atorgant-li el premi a millor entrenador de l’any. La seva continuïtat a la banqueta de la Pobla és una incògnita i no es resoldrà fins que el Nàstic oficialitzi l’arribada del nou director esportiu, que podria arribar aquesta setmana.

tracking