Diari Més

El Reus confirma les primeres baixes

Entre els noms hi ha Edgar Hernández, David Haro, Jorge Miramón i Máyor

Haro serà una de les baixes per la pròxima temporada.

Haro serà una de les baixes per la pròxima temporada.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ladireccióesportiva delCFReus continua treballant per confeccionar la plantilla que competirà per tercera temporada seguida a LaLiga123. No obstant això, el club ha confirmat les primeres baixes del primer equip de cara al curs 2018-2019: Edgar Hernández, DavidHaro,JorgeMiramón,PichuAtienza,Máyor,MiguelGarcía, AntonioSillero, Borja Fernández i JuanCámara.

ElCFReus ha volgut agrair lamàximaprofessionalitat mostrada per aquests futbolistes, que han defensat amb orgull els colors roig-i-negres i hanajudata fercréixerel club en la millor etapa de la sevahistòria. El club també els ha desitjat tota la sort de cara als futurs projectes professionals i personals.

Edgar Hernández

El davanter de Gavà posa punt final a la seva trajectòria a la capital del Baix Camp després de quatre temporades vestint la samarretaroig-i-negra. Des de l'estiu del 2014, Edgar Hernández ha acumulat 123 partits amb elCFReus entre LaLiga123 i Segona Divisió B, anotant un total de 21 gols. A més, Edgar Hernández va ser un dels artífexs de l'històric ascens al futbol professional el curs 2015-2016, sent el màxim golejador de l'equip aquella temporada.

DavidHaro

L'extrem de l'Ametlla de Vallès deixarà de vestir la samarreta delCFReus després de tres temporades al club. En total, ha defensat els colorsroig-i-negres en 88 enfrontaments i ha marcat 13 gols. Es tracta també d'un dels protagonistes de l'ascens històric a LaLiga123, sent l'autor de dos gols en l'eliminatòria de promoció d'ascens l'any 2016.

JorgeMiramón

El lateral dretaragonèsfinalitza la seva etapa alCFReus. Una etapa que ha durat dues temporades. Des de la seva arribada l'estiu del 2016,Miramónha participat en 78 partits i ha marcat dos gols amb la samarretaroig-i-negra. El polivalent futbolista de Saragossa ja ha estat presentat com a nou jugador delSDHuescade Primera Divisió.

PichuAtienza

El central andalús diu adéu alCFReus després de dues temporades lluint els colorsroig-i-negres. En aquestes dues campanyes,Atienzaha disputat 77 partits i ha marcat un gol.

Máyor

El davanter alacantí també tanca una etapa de dues temporades a la capital del Baix Camp. El fins ara '21' roig-i-negre va arribar a Reus l'estiu del 2016, acumulant un total de 58 partits disputats i 9 gols anotats.

MiguelGarcía

El lateral esquerre andalús deixarà de ser jugador delCFReus després de dues temporades a la capital del Baix Camp. En aquests dos cursos,MiguelGarcíaha disputat 19 enfrontaments entre LaLiga123 i la Copa del Rei.

AntonioSillero

El porter andalús finalitza la seva trajectòria alCFReus, que ha durat dues temporades.Sillerova arribar al club l'estiu del 2016 per reforçar elCFReus B Cambrils. Després de ser undels artífexsde l'ascens del filial roig-i-negre la temporada 2016-2017 a Tercera Divisió,al generdel 2018 va fer el salt al primer equip de LaLiga123.

JuanCámara

L'extrem andalús finalitza la seva cessió i tornarà al seu club d'origen, el FC Barcelona. En la temporada queCámaraha vestit la samarretaroig-i-negra, ha acumulat un total de 18 partits entre LaLiga123 i la Copa del Rei.

Borja Fernández

El migcampista gallec també finalitza la seva cessió i tornarà al Celta de Vigo. En l'única temporada a la capital del Baix Camp, Borja ha disputat 23 partits entre LaLiga123 i la Copa del Rei i ha marcat un gol.

tracking