Diari Més

Barreiro, sobre les apostes: «Nosaltres ens hem de mantenir al marge»

Els jugadors del Nàstic no volen caure a la trampa i només estan centrats en l’encontre de dissabte contra el Rayo Vallecano

Manu Barreiro intenta rematar una pilota durant l'enfrontament disputat contra Osasuna al Nou Estadi.

Barreiro, sobre les apostes: «Nosaltres ens hem de mantenir al marge»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Nàstic continua indignada i sorpresa per les informacions que estan apareixent sobre un possible frau durant el partit disputat a Osca, en el qual es van disparar les apostes. Els jugadors, però, només tenen en ment el duel que hauran de disputar dissabte contra el Rayo Vallecano al Nou Estadi (dos quarts de nou del vespre), en el qual s’hi juguen la permanència.

Si aquest dimarts va ser Javier Matilla el que va tractar el tema, ahir va ser Manu Barreiro l’encarregat de donar la cara i de contestar tots els dubtes al respecte. «Són coses que acostumen a sortir en aquestes darreres jornades, però nosaltres ens hem de mantenir al marge. No podem entrar en aquest tipus de coses», va manifestar el davanter del Nàstic.

Ara bé, Barreiro va animar a tothom que torni a visionar el duel, ja que «aquell qui ha vist el partit ha comprovat que ells van jugar amb intensitat». «Tristament, estem acostumats que surtin aquests tipus de coses. Nosaltres ens hi jugàvem moltíssim. Ells van començar la setmana entrenant divendres, a la primera part ens van exigir molt i el partit va ser molt competit», va sentenciar sobre el tema.

Barreiro també va parlar de l’actualitat del Nàstic. Sobre l’equip, va destacar que «ara mateix ens trobem en un bon moment. Després d’aquestes dues últimes victòries estem en una situació privilegiada. Sabem que amb un triomf estem salvats».

El gallec opina que el fet de salvar-se amb una victòria és molt positiu, ja que «no dependre de ningú és fonamental en aquests casos». Sobre el Rayo Vallecano, va destacar que «m’imagino que estaran una mica relaxats perquè aquesta setmana han pujat a Primera Divisió, però crec que vindran amb l’objectiu d’intentar quedar primers, ja que és una cosa bonica perquè queda marcat a la història del teu club».

Finalment, va demanar un últim esforç a l’afició: «Després d’un any difícil per a nosaltres, podem salvar la temporada amb una victòria. Espero que ens donin suport com el dia de la Cultural».

LaLiga denuncia

Per altra banda, LaLiga va confirmar ahir que ha presentat una denúncia davant la Policia Nacional després de les informacions publicades sobre «cotitzacions alarmants registrades en diferents cases d’apostes» en el resultat del partit de diumenge a Osca.

«Seguint el protocol d’actuació establert per la Direcció d’Integritat i Seguretat, LaLiga ha procedit a denunciar els citats fets davant el Servei de Control del Joc d’Atzar de la Policia Nacional, per si poguessin ser constitutius d’un delicte», va anunciar LaLiga en un comunicat.

A més, per posar encara més llenya al foc, durant la matinada de dimecres, Federbet, organització que lluita contra les apostes il·legals, posava encara més llenya al foc.

Més partits

El secretari general de Federbet, Francesco Baranca, va manifestar a El Partidazo de la Cope i El Larguero que la combinació durant l’enfrontament es van produir moviments «poc usuals». «L’anormal estava a la combinació de 0-0 al primer temps i que acabava guanyant el Nàstic, detallava Baranca, a què continuava que «no estic acusant als futbolistes, que la quota sigui tan baixa en el directe del partit és una cosa que no té raó de ser».

Segons el responsable de Federbet, «hi va haver apostes de més de 10.000 euros, i van arribar molts diners des d’Ucraïna. En cas d’haver-se arreglat el partit, els clubs són víctimes dels jugadors».

A més, va anar més enllà: «Hi ha un partit al gener i un altre a l’abril que van tenir moviments estranys. Els dos, de Segona Divisió A i Nàstic i o Huesca poden estar involucrats».

tracking