Diari Més

Federbet insinua que Huesca o Nàstic podrien estar involucrats en altres partits arreglats

Francesco Baranca, secretari general d'aquesta organització que lluita contra les apostes il·legals, ho va manifestar la matinada de dimecres a 'El Partidazo de la Cope' i 'El Larguero'

L'Alcoraz, abans del Huesca-Nàstic.

Federbet insinua que Huesca o Nàstic podrien estar involucrats en altres partits arreglatsSD Huesca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'embolic continua amb el tema de les apostes. Si aquest dimarts sortia a la llum un presumpte cas d'apostes il·legals durant el Huesca-Nàstic de diumenge, la matinada de dimecres Federbet, organització que lluita contra les apostes il·legals, posava encara més llenya al foc.

El secretari general de Federbet, Francesco Baranca, va manifestar a El Partidazo de la Cope i El Larguero que la combinació durant l'enfrontament es van produir moviments «pocs usuals». «L'anormal estava a la combinació de 0-0 al primer temps i que acabava guanyant el Nàstic, detallava Baranca, a què continuava que «no estic acusant als futbolistes, que la quota sigui tan baixa en el directe del partit és una cosa que no té raó de ser».

Segons el responsable de Federbet, «hi va haver apostes de més de 10.000 euros, i van arribar molts diners des d'Ucraïna. En cas d'haver-se arreglat el partit, els clubs són víctimes dels jugadors». A més, va anar més enllà: «Hi ha un partit al gener i un altre a l'abril que van tenir moviments estranys. Els dos, de Segona Divisió A i Nàstic i o Huesca poden estar involucrats».

tracking