Diari Més

'MasterChef Celebrity' es traslladarà a Tarragona durant els Jocs Mediterranis

Els canals de RTVE emetran una programació especial durant els dies de l'esdeveniment esportiu

'MasterChef Celebrity'

'MasterChef Celebrity' es traslladarà a Tarragona durant els Jocs MediterranisRTVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimarts s'ha presentat en elMuseu d’Històriade TarragonaPretoriRomàla cobertura de RTVE per als Jocs Mediterranis. El director de TVE,EladioJareño,ha subratllat el compromís de RTVE amb els Jocs implicant a tots els canals.Jareñoha detallat la cobertura de tots els canals de RTVE, especialment enTeledeportei en els Serveis Informatius.

Sobre l'operatiu ha explicat que implicarà a 160 persones i s'utilitzaran cinc unitats mòbils completes d'Alta Definició. «Serà un dispositiu molt similar al d'uns Jocs Olímpics perquè hi ha diferents seus i diferents localitzacions, la diferència és que a Tarragona farem la producció i la personalització del senyal».

Aquest dimarts 22 de maig, a les 19:30 hores,Teledeporteemetrà un programa especial quan queda un mes per a l'inici dels Jocs Mediterranis. Presentat pels periodistes Xavi Díaz i David Figueira, inclourà reportatges sobre les seus i sobre la Vila dels esportistes amb una entrevista a JavierVillamayor, conseller comissionat dels Jocs Mediterranis. L'especial també oferirà un show cookingamb dos cuiners amb estrella Michelini una simulació deTarracoViva. El programa emetrà entrevistes a diversos esportistes: l'entrenador de bàsquetBerniÁlvarez, durant un passeig per les Orenetes; elexfutbolistaAntonio Pinilla en elNou Estadide Tarragona; Xavier O’Callaghanal pavelló d'handbol i l'atleta llançadora de martell Berta Castells a l'estadi d'atletisme.

Amplia cobertura

Durant els Jocs Mediterranis,Teledeporte realitzarà una gran cobertura televisiva que començarà el dia 22 de juny amb la cerimònia d'inauguració en elNouEstadide la ciutat tarragonina i acabarà el dia 1 de juliol amb la cerimònia de clausura. Així mateix, retransmetrà en directe les finals de les disciplines més importants (natació, piragüisme, gimnàstica artística,karate, bàdminton, atletisme, bàsquet 3 x 3,vóleyplatja, waterpolo, handbol, futbol i voleibol).

Cada dia,el canal emetrà un ampli resum de les proves esportives entre les 16 hores i les 22 presentades des de l'anell mediterrani per Xavi Díaz i David Figueira. Aquest espai inclourà entrevistes amb les grans estrelles de l'esport d'aquesta cita internacional que reunirà a uns 4.000 esportistes de 33 disciplines i de 26 països de l'arc mediterrani.

Programació a La 1

A La 1, MasterChefCelebrity traslladarà a Tarragona als concursants al costat d'Eva González i el jurat format per Samantha Vallejo-Nágera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz, per gravar una de les proves d'exteriors del programa. Els germans Torres, al capdavant de Torres en la cocina, també viatjaran a la ciutat catalana per gravar dos programes. A més, España directo, amb Roberto Leal, emetrà des de Tarragona del 25 al 29 de juny.

A més, Saber vivir dedicarà una programació especial centrada en l'alimentació dels esportistes: dietes especials abans i durant la competició; i en la informació sobre eloperatiu metge que envolta a un esdeveniment esportiu de tal magnitud.

Els Servicios Informativos donaran una àmplia cobertura amb presència diària en els Telediarios, al Canal 24H i en L'Informatiu, amb entrades especials el dia de la inauguració

L'Informatiu, presentat per Marc Sala, es desplaçarà a Tarragona el 22 de juny, dia de la inauguració, per presentar el programa des d'allí i realitzarà connexions diàries per informar de les últimes novetats dels Jocs Mediterranis. També inclourà una peça diària de resum i avanç de les competicions.

La 2, Clan i RNE també se sumen

El concurs més veterà de la televisió, Saber y ganar, dedicarà les seves preguntes als Jocs Mediterranis. La 2 també emetrà, al llarg del mes de juny en diferents horaris, deu càpsules de cinc minuts, centrades a la ciutat i els Jocs.

Així mateix, s'emetran els documentals centrats enTarraco i un sobre el futbol femení que explica com es van originar els Jocs Olímpics.

La sèrie Lunnis de Leyenda se centra en els Jocs Mediterranis de Tarragona amb el capítol LucioMinicio, campió olímpic, on participaTarracus, la mascota dels Jocs.El canal infantil Clan emetrà diversos clips promocionals que han gravat Els Lunnis amb la mascota dels jocs,Tarracus.

RNE dedicarà també una àmplia cobertura a aquesta important cita esportiva als programes Tablero deportivo; Radio Gaceta de los deportes i Vestuario.Ràdio4 informarà dels Jocs a l'informatiu del matí de dilluns a divendres i en el matinal del cap de setmana.

tracking