Diari Més

Segona edició del memorial Jesús Sanjosé al pavelló del Serrallo

En record d'un dels fundadors del CBT, que també va estar vinculat al CB Valls

Imatge d'arxiu de Jesús Sanjosé durant una celebració amb el CBT

Segons edició del memorial Jesús Sanjosé al pavelló del SerralloClub Bàquet Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló del Serrallo serà l'escenari, aquest dimarts, 22 de maig, del 2n Memorial Jesús Sanjosé, en record al que va ser un dels referents del bàsquet a la ciutat.

Els actes començaran a les 19 h amb el clínic 'Bases tàctiques ofensives en equips de formació' que oferirà l'entrenador Jota Cuspinera. Cuspinera té una llarga experiència a l'ACB com a primer tècnic de Fuenlabrada o Saragossa, a més haver estat ajudant a equips com el Madrid, Baskonia, Estudiantes o la selecció espanyola absoluta, entre d'altres.

A partir de les 21 h el mateix pavelló acollirà un partit entre exjugadores del Club Bàsquet Tarragona i el Club Bàsquet Valls, dos equips als quals Sanjosé havia estat vinculat.

Les activitats estan organitzades conjuntament pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Bàsquet i el Club Bàsquet Tarragona.

Jesús Sanjosé va ser l'any 1978 un dels fundadors del Club Bàsquet Tarragona, el qual va dirigir en diferents etapes fins a principis dels anys 90. Posteriorment també es va asseure a les banquetes de clubs com el Valls i el Reus Deportiu. Sanjosé va alternar la seva feina a com a entrenador amb la tasca com a cap d'administració del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona.

tracking