Diari Més

El Huesca, pròxim rival del Nàstic, aconsegueix l'ascens directe a Primera

L'equip grana, situat a un punt de la zona de descens, s'enfrontarà a un equip que ja no es juga res

Aficionats del Huesca celebrant l'ascens a la màxima categoria estatal.

El Huesca, pròxim rival del Nàstic, aconsegueix l'ascens directe a PrimeraEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaSociedadDeportivaHuescaha fet història aquest dilluns en aconseguir per primera vegada ascendir a Primera Divisió, a falta deduesjornades per al final de la Lliga, en vèncer a domicili el Lugo (0-2).

ElHuescaés l'equip revelació de la Lliga 1/2/3, amb Joan Francesc Ferrer 'Rubi' com a entrenador, encara que en la passada campanya, ambJuanAntonio Albacete 'Anquela', ja va jugar la fase d'ascens i va avisar del seu potencial, però va ser eliminat pel Getafe.

En aquest curs, amb un equip reforçat gràcies a l'augment del pressupost destinat a la plantilla, ha aconseguit assolir la Primera Divisió.

Molt pocs pensaven al principi de la present temporada que podria aconseguir l'ascens directe, per la qual cosa ha generat admiració a la ciutat d'Osca, una ciutat de 52.000 habitants amb un estadi,El Alcoraz, amb cabuda tan sols per a 5.300 espectadors, dels quals 4.900 són abonats.

L'equip aragonès és el pròxim rival del Nàstic, que acudirà ael Alcorazsituat a un punt de la zona de descens. L'equip grana que ara entrenaGordillotindrà al davant a un equip que ja no es juga res. Aquesta circumstància hauria de resultar, a priori, favorable als interessos tarragonins. Amb tot, hi ha precedents que no conviden a l'optimisme. Així, per exemple, el SevillaAtlético, que tampoc no es jugava res perquè havia consumat el seu descens, va resultar un malson pels grana, que van acabar perdent els tres punts.

tracking