Diari Més

La vallenca Marta Galimany torna a guanyar la Cursa de Bombers

Va ser la més ràpida en categoria femenina d’una prova en què hi van participar 14.000 esportistes

Marta Galimany va creuar, feliç, la línia de meta de la prova de la Ciutat Comtal.

La vallenca Marta Galimany torna a guanyar la Cursa de BombersFacebook Marta Galimany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’atleta de Valls Marta Galimany va proclamar-se vencedora de la runnerINN Cursa Bombers, que es va desenvolupar aquest diumenge pels carrers de Barcelona i que va comptar amb 14.000 esportistes inscrits. Galimany va creuar la línia de meta gràcies a un espectacular temps de 33’54 i ho va fer per davant de Míriam Ortiz (34’20) i de Janet Becerra (34’40), que van ser segona i tercera, respectivament.

En categoria masculina, el més ràpid de tots va ser Marc Alcalà, que pertany a la disciplina del FC Barcelona, i que va aconseguir arribar al final del recorregut en un temps de 29’29. El segon va ser Mohamed Zarhouni (29’33) i va completar el podi d’honor Ibrahim Ezzaydouni (29’37).

Galimany també va participar a la prova amb la samarreta del FC Barcelona i va rebre el seu premi de mans de l’alcaldessa de la Ciutat Comtal, Ada Colau, qui es va alegrar perquè «avui hem pogut gaudir d’un dia d’esport amb els Bombers de Barcelona i també els 14.000 participants que ens han acompanyat».

Aquesta cursa, que arribava enguany a la seva vintena edició, compta amb la peculiaritat que surten també un total de 350 bombers, procedents diversos punts de Catalunya, així com de França i d’Itàlia i que té l’objectiu de gaudir i de passar una bona estona.

tracking