Diari Més

Fallar contra el Lugo no entra en els plans

Els resultats d'ahir a Segona A motiven que el Nàstic tingui prohibit fallar avui al Nou Estadi (20 hores)

Álvaro Vázquez

Fallar contra el Lugo no entra en els plansBeatriz Cobos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sembla que alguna força divina vulgui que el Gimnàstic de Tarragona se salvi. Jornada rere jornada, els tarragonins estan llençant a la brossa oportunitats immillorables d'allunyar-se de la zona de descens, més o menys com la que tenen avui en la seva cita al Nou Estadi contra el Lugo (20 hores).

La Cultural y Deportiva Leonesa, que marca el descens, va caure ahir contra el Zaragoza (0-1). El Córdoba, que és avantpenúltim, va perdre a Sòria davant del Numancia (2-1) i, tot i el triomf de l'Alcorcón a Oviedo (0-1), un triomf del Nàstic allunyaria als de Nano Rivas a sis punts de la zona de descens. No seria un pas definitiu, però sí un de gran.

Amb més baixes de les previstes a principis de setmana, els tarragonins rebran la visita d'un Lugo que, a quatre punts de la zona de promoció d'ascens (en té 48), s'ha assegurat ja virtualment la seva permanència a la categoria de plata. Ha fet les coses molt bé el conjunt gallec en l'inici de campanya i, per aquest mateix motiu, ara pot afrontar els duels amb més tranquil·litat.

A banda de l'absència d'Abrahám Minero per sanció, Nano tampoc podrà alinear a tres futbolistes lesionats. Julio Pleguezuelo, Djetei i Javi Márquez es perdran el partit, circumstància que tornarà a condicionar, i molt, la defensa de Nano.

Sempre amb Dimitrievski a la porteria, Kakabadze tornarà al lateral dret després de tornar amb la seva selecció, i Javi Jiménez actuarà per l'esquerra. Els centrals, si no hi ha cap sorpresa de darrera hora, seran per a Xavi Molina i Arzo.

Sergio Tejera acompanyarà a Fali en el centre del camp, i la sorpresa pot saltar a un dels extrems, on Dumitru Cardoso podria comptar amb una plaça. Tete Morente seria el titular a l'altra, amb què Muñiz seria el sacrificat. A dalt, no hi ha cap motiu perquè Álvaro i Barreiro no siguin els titulars.

tracking