Diari Més

A per un altre gegant

El CF Reus busca donar la sorpresa a Vallecas (16 h) després de puntuar contra el Huesca

Dejan Lekic persegueix l'esfèrica, aquest diumenge, en el matx davant el Sevilla Atlético.

Dejan Lekic, gol i reivindicació des de la banqueta roig-i-negraOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al CF Reus li és completament indiferent si juga contra un equip de la zona baixa, de la mitjana o de l'alta de la taula classificatòria de la Segona Divisió A.

L'equip que entrena Aritz López Garai mesurarà forces aquesta tarda, a partir de les 16 hores, contra el Rayo Vallecano, segon classificat de la categoria i un dels equips més enforma de les darreres jornades.

Després de la derrota d'aquest dissabte a Cadis de la Cultural Leonesa (1-0), equip que marca la zona de descens a Segona Divisió B, els reusencs poden quedar-se a nou punts de la zona crítica si en sumen tres a Vallecas, pel que la victòria es converteix en missió necessària, tot i que molt complicada.

Aritz López garai té quatre baixes per lesió, com són les dels centrecampistes Borja i Vitor Silva, el lateral Migue García i l'extrem Ricardo Vaz. Així, el tècnic recupera a David Haro, que s'havia perdut els darrers partits en trobar-se en el dic sec.

El tècnic del CF Reus podria formar amb Edgar Badia a la porteria i, en defensa, amb els de sempre: Miramón, Pichu Atienza, Olmo i Álex Menéndez. En el centre del camp, Tito i Juan Domínguez farien de pivots, amb Carbia i Querol a les bandes, Guzzo a la mitja punta i Lekic a dalt.

tracking