Diari Més

El Reus vol causar sensació davant el líder

El Huesca encadena tres partits sense guanyar

Dejan Lekic persegueix l'esfèrica, aquest diumenge, en el matx davant el Sevilla Atlético.

Dejan Lekic, gol i reivindicació des de la banqueta roig-i-negraOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els roig-i-negres arriben al partit després d'una bona dinàmica a casa, on han guanyat els dos últims partits disputats. Una golejada contra el Lorca (3-0) i un bon triomf contra el Sevilla Atlètic (2-0) serviran de preludi per afrontar un duel completament diferent, davant el líder de la categoria de plata.

La derrota de la setmana passada en el Regne de Lleó davant la Cultural Lleonesa (2-0) no ha impedit que elReuscontinuï allunyat de la zona de descens, concretament a cinc punts.

Aritz López Garai, que afronta el duel com «un bon repte», no podrà comptar amb quatre dels seus futbolistes per lesió. Es tracta dels centrecampistes Borja Fernández i Vitor Silva i dels extrems Ricardo Vaz i David Haro.

El tècnic del quadre català podria mantenir pràcticament el mateix onze de les últimes jornades, amb la novetat de Dejan Lekic, que apunta a la titularitat a la punta d'atac. David Querol i Fran Carbia el podrien acompanyar en una davantera amb tres efectius.

L'Osca confia a sumar els punts i recuperar la sendera de la victòria davant un rival que està en una zona mitjana-baixa de la taula.

Encara que amb els últims tres resultats l'Osca només ha sumat un punt, no li han retallat molt al conjunt d'Osca els seus perseguidors, mantenint cinc punts d'avantatge.

L'entrenador de l'Osca, Joan Francesc Ferrer, 'Rubi', ha anat recuperant efectius amb el pas dels dies, com és el cas del defensa lateral esquerre Rajko Brezancic, i encara que li'n faltaran cinc jugadors, el defensa central Jorge Pulido i el migcampista Gonzalo Melero, per sanció, a més del colombià 'Cucho' Hernández, Carlos Akapo i 'Rulo' per lesió, podrà treure un onze de garanties.

El conjunt blaugrana patirà tres canvis a l'equip inicial respecte a la setmana passada, la tornada al lateral esquerre de Brezancic en substitució de 'Rulo', Moi Gómez en lloc de Melero i el gran dubte estarà en el substitut de Pulido en l'eix de la saga.

'Rubi' té tres possibilitats per elegir l'acompanyant de Jair Amador. Aquestes serien les dels defenses Iñigo López i Carlos David o la del migcampista 'Luso' Delgado.

A la resta de posicions no hi haurà canvis amb el centre del camp per a Aguilera, Sastre i Moi Gómez, amb Ferreiro i Gallar en les dues bandes i l'argentí 'Chimy' Avila, a qui el Comitè li va retirar la targeta que li van mostrar en el partit de la passada jornada, i que era la cinquena del cicle, i podrà jugar davant el conjunt del Baix Camp al centre de l'atac.

tracking