Diari Més

Tres punts per allunyar-se definitivament del descens

López Garai podria continuar apostant pel 4-3-3, amb Yoda, Fran Carbia i Máyor com a màxims referents ofensius

Juan Cámara agafa carrera en un entrenament recent del CF Reus Deportiu als camps annexos a l'Estadi Municipal.

El CF Reus més blaugrana rebrà el Barça B en un derbi d'enemics íntimsCF Reus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CulturalyDeportivaLeonesai el Reus disputen aquest dissabte a les 18 hores en un duel crucial per les aspiracions de tots dos equips d'allunyar-se de la zona de descens.

El conjunt deRubénde la Barrera, qüestionat per alguns sectors de l'aficióLeonesa, encara que no tant per la plantilla ni el consell d'administració de l'entitat, ha entrat en una dinàmica negativa perillosa que intentarà corregir davant un rival amb el qual també es disputa el mateix objectiu, i amb el qual va empatar a la primera volta (1-1).

Per la seva banda, elCFReusDeportiuafronta aquest matx amb l'objectiu d'allunyar-se definitivament de la zona de descens de laLiga1/2/3, si aconsegueix emportar-se els tres punts. El conjunt del Baix Camp sap que un triomf aquest cap de setmana tindria efectes molt positius per al grup, ja que a part del que suposa sumar tres punts, també seria una victòria per distanciar-se a onze punts de la zona de descens, que marca el rival d'aquest diumenge.

L'any 2018 està sent molt positiu pelscatalans, ja quenomés han perdut dos duels en aquests dos mesos i s'han col·locat a la zonamitjade la taula classificatòria, amb 37 punts. L'equip ha guanyat els dos últims duels disputats a l'Estadi Municipal, i ara l'assignatura pendent és tornar a vèncer lluny del seu feu, després que l'última victòria fora l'aconseguissin el 21 de gener al Nou Estadi de Tarragona.

Per al partit d'aquest dissabte, el tècnic del Reus no podrà comptar amb dos lesionats. Un, de llarga durada, com l'extremRicardoVaz, recuperant-se de la lesió als lligaments del genoll i, l'altre, el mitja puntaVitorSilva, que va patir un esquinç al genoll, i que trigarà tres setmanes a tornar.

LópezGaraipodria continuar apostant pel 4-3-3, ambYoda,FranCarbiaiMáyorcom a màxims referents ofensius.

tracking