Diari Més

Tir amb arc

Èlia Canales, campiona d'Espanya de Tir amb arc per tercera vegada consecutiva

En el classificatori va acabar segona, amb 548 punts, però va aconseguir refer-se

Èlia Canales és la quarta noia començant per l'esquerra.

Èlia Canales, campiona d'Espanya de Tir amb arc per tercera vegada consecutivaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos arquers del Club de Tir amb Arc Constantí van participar, durant aquest cap de setmana, al campionat d’Espanya a Langreo. Entre ells, però, va destacar novament Èlia Canales, que va tornar a proclamar-se campiona d’Espanya. Ho va fer en categoria cadet, i és el tercer any consecutiu que la jove es penja l’or al coll.

En el classificatori, després del llarg viatge i de molta pressió per part dels altres equips, va acabar en segona posició amb 548 punts, lluny del seu propi rècord establert a la World Cup de Nimes d’ara fa un mes on va demostrar la seva categoria i el gran nivell en què es troba obtenint la medalla de bronze a la categoria júnior. Va començar les eliminatòries guanyant a Anne Rodríguez per un clar 6-0.

Va seguir amb un 7-1 contra la subcampiona d’Espanya i companya de la Blume, Maria Arranz. Va guanyar per 7-3 a la balear Natàlia Gil, i, en semifinals, va vèncer a Raquel González (7-1). Ja en la final es va enfrontar amb la madrilenya Erica Hernan, a la qual va guanyar per 6-2 deixant clar l’excel·lent moment pel qual està passant.

tracking