Diari Més

L'Ibersol CBT buscarà aquest diumenge trencar la mala ratxa

L'equip de Berni Álvarez ha perdut sis dels darrers set partits

Els blaus estan en novena posició.

L'Ibersol CBT buscarà aquest diumenge trencar la mala ratxaJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge a les 18 hores, l'IbersolCBTbuscarà a la pista del BarberàTeamValuesuna victòria necessària per a poder escalar posicions a la lligaEBA. Els blaus recuperen aMiahjloZvonar, però comptaran encara amb les baixes de David Mesa iDaniFernández. Amb la tornada deZvonar, l'equiptarragoníestà obligat a millorar la imatge que va donar la setmana passada quan van caure derrotats de manera contundent a la pista de l'Arenys Bàsquet.

L'equip deBerniÁlvarez es troba en una mala ratxa que l'ha portat a perdre sis dels darrers set partits. Uns números que l'equip vol revertir per poder apropar-se a posicions més altes en la taulaclassificatòria. Ara mateix, els blausestanen novena posició amb sis victòries i set derrotes, per primera vegada des que va començar la temporada, l'IbersolCBTes troba amb un balanç negatiu de victòries i derrotes. El del diumenge serà el primer partit de la segona volta, una bona oportunitat per començar de zero i aconseguir una dinàmica positiva de jocs i resultats.

BerniÁlvarez, entrenador de l'IbersolCBNTha valorat del partit de diumenge que «Barberà és un equip ben fet, amb un to físic bo. De fet al partit d'anada ens va costar molt poder guanyar». El tècnic dels blaus també s'ha referit a les claus del partit «és molt important el domini del rebot, ells tenen un jugador important que domina la pintura i agafa molts rebots, això els permet jugar al seu ritme». Álvarez ha parlat de la importància d'estar bé físicament «incorporem aMishoque físicament encara no està bé,BalkoviciDuchhan tornat fa una setmana, això fa que el nostre nivell físic marqui el ritme del partit».

tracking