Diari Més

Es posen a la venda les primeres entrades per al derbi del proper diumenge

El CF Reus les posarà a la venda a partir d’aquest dimecres

El Nàstic ja prepara la prèvia del derbi de diumenge.

Es posen a la venda les primeres entrades per al derbi del proper diumengeNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge, vint-i-u de gener a partir de les sis de la tarda, el Nou Estadi acollirà el quart derbi que Nàstic i CF Reus protagonitzaran a la Segona Divisió. L’entitat grana ha posat a la venda, avui mateix, les entrades per a aquest partit. Aquestes tindran els preus habituals per a cada partit. D’aquesta manera, doncs, el club descarta realitzar alguna promoció especial per omplir les grades el dia del derbi.

Així doncs, els tiquets tindran un preu de trenta euros a la zona de Tribuna, vint euros a la graderia de Preferent i quinze euros als Gols. Els tiquets es poden adquirir a les oficines del Nàstic fins que s’esgotin. Això també vol dir que els socis i aficionats grana no tenen limitacions pel que fa a l’adquisició d’aquestes.

Premi Fidelitat, fins divendres

Aquest divendre, dinou de gener, serà el darrer dia en el qual els socis podran accedir al Premi Fidelitat. Aquest és un abonament per a la segona temporada que el club regala als socis que han acudit a tots els partits de la primera volta. De la mateixa manera, els passis per a la segona volta continuen a la venda amb un preu que suposa un cinquanta per cent de descompte respecte els carnets de temporada completa.

339 entrades per al CF Reus

El Nàstic ha facilitat més de trescentes entrades per a l’afició visitant que, com és costum al Nou Estadi, s’ubicarà entre el Gol Sud i Preferent. El conjunt de la capital del Baix Camp posarà a la venda les entrades a partir d’aquest dimecres amb preferència per als abonats. Així, aquells socis que tinguin un passi de temporada o el carnet Soc del Reus podran comprar les entrades per al derbi de manera exclusiva aquests dimecres i dijous. El divendres i dissabte la venda d’entrades s’obrirà a la resta de públic general.

El CF Reus permet adquirir un màxim de quatre entrades a cada soci i aficionat. Els tiquets per al derbi tindran un preu unitari de quinze euros, i només es podran adquirir a la Botiga oficial del CF Reus situada al Centre Comercial El Pallol, en horari de nou del matí a nou del vespre.

Molina i la tercera equipació

El Nàstic ja prepara la prèvia del derbi tot i tenir pendent, aquest dijous, la visita a l’Osasuna. El club tarragoní va fer públic, ahir, el cartell per al matx contra els reusencs. El capità Xavi Molina i la tercera equipació en són els protagonistes.

tracking