Diari Més

Osasuna recorrerà a Apel·lació la decisió del Comitè de Competició

Independentment d'aquest fet, la nova data del partit es comunicarà en breu

Aquest era l'aspecte que presentava El Sadar mentre els col·legiats pensaven si s'hi jugava o no.

El Gimnàstic, pendent del recurs que presentarà Osasuna a CompeticióVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Atlético Osasuna recorrerà al Comitè d’Apel·lació la decisió que va prendre aquest dimecres el Comitè de Competició respecte a la presumpta incompareixença del Nàstic el dia 2 de desembre, un dia després del que s’havia de disputar el partit entre els dos conjunts.

Segons detalla Osasuna a la seva web, el Nàstic va cometre una «incompareixença» en no quedar-se 24 hores a Pamplona per si cessava la nevada i es podia disputar l’enfrontament. El club grana, com és lògic, va entendre que no tenia cap obligació de fer nit i, per aquest mateix motiu, va decidir tornar a Tarragona, per continuar amb les seves obligacions.

Ara, el següent pas és que, pròximament, es decidirà una nova data per a la disputa del partit, independentment de si Apel·lació es pronuncia o no. Tot apunta que el dimecres 17 de gener és la data indicada, una situació extraordinària, ja que la segona volta ja estaria en curs i, segons la normativa, tots els partits que quedin pendents a la primera volta s’han de disputar abans que acabi.

tracking