Diari Més

El Granada visitarà l'Estadi del Reus Deportiu sense el seu màxim argument ofensiu

El colombià Darwin Machís, segon màxim golejador dels andalusos, va veure la cinquena targeta groga en el darrer partit

La davantera titular del conjunt andalús suma un total de vint-i-un gols aquest curs.

El Granada visitarà l'Estadi dels Reus Deportiu sense el seu màxim argument ofensiuGranada FC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus rebrà, aquest dissabte a les sis de la tarda i per primera vegada a la història, la visita del Granada, equip que aquesta temporada disputa la Segona Divisió després d’haver perdut la seva plaça a Primera en el curs anterior. Per plantilla i entitat, i pel fet d’haver descendit, l’andalús és un dels rivals temibles cridats a ocupar una de les places que donen accés a la categoria absoluta del futbol espanyol.

Tot i així, el Granada arribarà a l’Estadi ocupant la cinquena posició, una plaça que, tot i permetre disputar el playoff d’ascens, no és la més desitjada pels aficionats blanc-i-vermells. A casa és un dels conjunts més solvents, ja que només ha deixat escapar set punts en el que va de temporada, però lluny de Los Cármenes el conjunt entrenat per José Luís Oltra està trobant a faltar la regularitat que requereix una competició com és la Segona A. En nou partits només ha sumat dues victòries per quatre empats i tres derrotes. A més, destaca que com a visitant ha encaixat més gols dels que ha convertit (deu dianes a favor per onze en contra), mentre que com a local es destaca amb vint-i-nou gols a favor i dinou en contra. El de dissabte, doncs, s’espera que sigui un duel molt igualat, ja que els andalusos han aconseguit sumar, fora de casa, un punt més dels que ha aconseguit el Reus com a local.

Machís, baixa sensible

José Luís Oltra no podrà comptar amb el jugador referència de l’atac granadí. El colombià Darwin Machís va veure la cinquena groga en el darrer matx, un derbi andalús que el Granada es va endur després de superar 3-2 l’Almeria. Un partit que va generar certs dubtes a Los Cármenes, ja que no es va decidir fins a l’últim instant després que els d’Oltra deixessin escapar un avantatge de dos gols de diferència a l’electrònic.

Machís s’està convertint en la principal arma de l’atac, ja que l’extrem és el segon màxim realitzador amb set dianes, només una per sota del principal artiller que és el davanter Joselu. L’altra llança del trident és Pedro Sánchez, que suma quatre gols més per combinar-se en vint-i-un amb els seus companys de la zona ofensiva blanc-i-vermella.

Raúl Baena, una altra de les peces de llarga trajectòria al futbol espanyol, serà dubte fins a darrera hora.

El Granada, malgrat aquestes absències, somriu després d’haver recuperat tres jugadors aquesta mateixa setmana i que sí que podran formar part de la llista de convocats d’Oltra per visitar Reus. Es tracta de Saunier i Alberto Martín, cridats a formar part de la medul·lar del conjunt andalús, i del central Chico Flores, futbolista amb molta experiència i coneixement del club blanc-i-vermell.

Duel atractiu

El Granada acostuma a alinear un 4-2-3-1 que li permet sumar múscul en defensa i capacitat de combinació en parcel·les ofensives. A més, compta amb dos laterals amb molta profunditat, Álex Martínez i Víctor Díaz, que han disputat gairebé tots els minuts en joc aquesta temporada.

A Reus, pendents de Miramón

Els roig-i-negre continuen esperant les proves mèdiques de Jorge Miramon per determinar quin és l’abast real de la seva lesió. Al club s’espera que aquestes es puguin fer aquesta mateixa setmana, però tot fa indicar que el lateral quedarà descartat pels dos partits que resten disputar aquest any. Les molèsties que Miramón va notar en l’entrenament previ al viatge a Tenerife fan sospitar que s’estarà prop de sis setmanes de baixa, un temps comprensible tractant-se d’una lesió muscular. L’aragonès s’havia convertit en un dels intocables de les alineacions, havent disputat tots els minuts en joc fins a la dissetena jornada, l’anterior a la visita al camp del Tenerife.

Fins aleshores, Joan Campins serà qui ocuparà el lateral dret en les alineacions d’Aritz López Garai. El mallorquí només havia ocupat aquesta demarcació en el primer partit del curs a Lugo, abans de patir una lesió que el va tenir prop de dos mesos allunyat del terreny de joc. En reaparèixer, Campins havia coincidit al carril dret amb Miramón, compartint lateral i posició al centre del camp. Només va ocupar un lateral, en aquest cas l’esquerre, en substituir Álex Menendez en el partit davant l’Sporting de Gijón de la tretzena jornada.

Karim Yoda també s’haurà de sotmetre a algunes proves aquesta mateixa setmana. En el cas de l’extrem francès es tractaria de proves rutinàries pel fet que arribés a Reus després d’haver patit una lesió de llarga durada i sense acumular minuts de competició aquest any.

Qui podria reaparèixer dissabte és Álex Menéndez, que es va lesionar davant l’Sporting el 4 de novembre, i ja va formar part de la convocatòria a Tenerife.

tracking