Diari Més

El Reus Deportiu fa arribar la Copa Intercontinental al públic escolar

La regidoria d’Esports du a terme una campanya per aconseguir omplir el Pavelló Olímpic

Jordi Cervera, acompanyat de Marín i Casanovas (amb el micro), ahir a l'INS Baix Camp.

El Reus Deportiu fa arribar la Copa Intercontinental al públic escolarOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus es convertirà en la capital mundial de l’hoquei a partir d’aquest divendres en motiu de la disputa de la Copa Intercontinental, que acollirà el Pavelló Olímpic. Una cita en la qual la regidoria d’esports ha trobat l’excusa perfecta per intentar apropar aquest esport als joves, amb promocions i sortejos d’entrades per a la competició. Al llarg de la setmana, el regidor d’Esports, Jordi Cervera, s’ha acompanyat de jugadors de la plantilla roig-i-negra per visitar diverses escoles de la ciutat i fer extensiva la invitació a aquest esdeveniment.

Després d’haver acudit a La Salle o a l’INS Domènech i Montaner, Jordi Cervera, juntament amb els capitans reusencs Raúl Marín i Albert Casanovas, es van apropar ahir a l’INS Baix Camp per tal d’intentar seduir alguns alumnes. Després d’una breu explicació de què és i qui participarà en la Copa Intercontinental, Marín i Casanoves van respondre a les preguntes dels presents, que es van interessar per conèixer els seus ídols o les rutines d’entrenament. «Creieu que la guanyareu?» es va atrevir a preguntar un jove. Marín i Casanovas es van intercanviar mirades còmplices, mentre Cervera reconduïa la situació: «Ells no us ho diran però crec que sí que guanyaran, penseu que són els actuals campions d’Europa i que els dos jugadors han guanyat el Mundial amb la selecció espanyola».

Torna el format Final Four

Després que l’any passat no es disputés la Copa Intercontinental, aquesta tornarà a comptar amb el format de final a quatre en el qual participaran els dos darrers campions d’Europa i de Sud-amèrica. El Reus Deportiu disputarà la segona semifinal, divendres a un quart de deu del vespre, davant el Concepción San Juan argentí. Abans, el Benfica i el també argentí Andes Talleres obriran foc a dos quarts de vuit. La final es disputarà dissabte a les cinc de la tarda.

Promocions i preus especials

Per tal d’omplir les 4.000 localitats del Pavelló Olímpic, la regidoria d’esports ha engegat diverses campanyes promocionals per fer arribar entrades al públic. A més d’oferir-ne als centres escolars perquè les reparteixin entre els alumnes, també fan sortejos a través de les xarxes socials. Les entrades tenen un preu molt assequible: el passi diari val 10 euros, mentre que l’abonament per divendres i dissabte, els dos dies que dura la competició, en costa 15.

tracking