Diari Més

El Gimnàstic, pendent del recurs que presentarà Osasuna a Competició

El club navarrès reclamarà els tres punts per incompareixença dels grana, els quals asseguren haver obrat correctament

Aquest era l'aspecte que presentava El Sadar mentre els col·legiats pensaven si s'hi jugava o no.

El Gimnàstic, pendent del recurs que presentarà Osasuna a CompeticióVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El que no li succeeixi al Nàstic de Tarragona, no li passa a ningú. Primer, l’1 d’octubre se suspèn el Gimnàstic-Barcelona B perquè e Nou Estadi no comptava amb la seguretat suficient a causa de tot el que estava succeint al voltant del referèndum. Aquest divendres, tampoc es disputa l’Osasuna-Nàstic perquè l’àrbitre determina que amb la neu que hi havia al Sadar i les previsions que no deixarien de caure-hi flocs, era impossible jugar-hi un partit de futbol. I, dissabte, per a més inri, els navarresos van assegurar que tenen la intenció de demanar els tres punts per «incompareixença» de l’equip que entrena Antonio Rodríguez Saravia.

«El Club Atlético Osasuna presentarà un recurs al Comitè de Competició en considerar la incompareixença del Club Gimnàstic de Tarragona». D’aquesta manera titula el seu escrit el club navarrès, una nota en la qual, sempre segons el quadre local, «el col·legiat del duel, Luis Mario Milla Alvendiz, va reflectir a l’acta l’incompliment del reglament de l’entitat catalana, en impossibilitar que el partit es jugués dins de les 24 hores després de l’assenyalament».

L’àrbitre també va ser clar a l’acta: «Davant de la possibilitat presentada de disputar el partit dins de les 24 hores següents com estipula la circular número 5 Disposició Dissetena de la RFEF, el delegat del club del Gimnàstic de Tarragona SAD es nega a celebrar el partit en el temps indicat». En el «davant de la possibilitat» no existeix cap obligació, pel que el Nàstic, segons el que recull l’acta, va obrar amb la legalitat a la mà. De fet, Rodri ja va detallar després de l’enfrontament que «nosaltres hem de tornar a casa perquè hi ha jugadors que ens esperen i perquè tenim una planificació».

Els passos

Primer, caldrà saber quin recurs presenta l’Osasuna i què hi exposa. Després, pensar una estratègia (si cal), i contestar exposant les al·legacions oportunes. Finalment, si no passa res d’estrany, la Federació i la Lliga proposaran una data per a la disputa del duel, la qual hauran d’acabar acceptant els clubs.

L’Osasuna no és nou en aquest tipus de situacions, ja que va veure com l’1 de febrer del 2015 se suspenia l’Osasuna-Zaragoza de Lliga, també per una intensa nevada. No hi va haver queixes llavors per part de cap representant de club navarrès.

tracking