Diari Més

El centrecampista Matilla entrena amb el Nàstic

Surt d'una lesió i el seu darrer equip va ser l'Elche

Matilla, entrenant aquest dilluns a Salou. Al seu costat, Wilfried Zahibo, durant un exercici.

El centrecampista Matilla entrena amb el NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona es va despertar, aquest dilluns, amb una sorpresa per a molts inesperada en forma d’un nou futbolista a l’entrenament, desenvolupat a Salou.

Javier Magro Matilla, centrecampista de 29 anys i que es trobava a l’actualitat sense equip va saltar a la gespa i es va exercitar amb la resta de futbolistes. El club va comunicar que Matilla entrenarà amb el primer equip, tot i no especificar durant quant de temps. Doncs bé, serà fins que la direcció esportiva, en conjunció amb el Consell d’Administració i el cos tècnic decideixin si contracten el futbolista o, per contra, no li fan fitxa aquesta temporada.

La idea és comprovar si Matilla està completament recuperat de la greu lesió de genoll que el va apartar dels terrenys de joc des del mes de novembre de la temporada passada durant un partit disputat contra el Mallorca corresponent al campionat de Lliga de Segona Divisió A. Es va trencar els lligaments encreuats del genoll esquerre i fins a l’estiu no es va poder recuperar.

El problema és que el que llavors era el seu equip, l’Elche, no va arribar a un acord amb ell perquè es quedés a l’equip a Segona B, i el futbolista va quedar lliure. Va sonar pel Numancia, però l’operació amb els sorians no va cristal·litzar. Des de llavors, Matilla s’ha entrenat en solitari a l’espera que arribi alguna oferta d’algun club, preferiblement de Segona Divisió A, que es vulgui fer amb els seus serveis.

Matilla compta amb un llarg currículum. Es va formar a les categories inferiors del Villarreal, i va passar per equips com el Betis, el Murcia o l’Elche, amb el qual ho va jugar pràcticament tot durant la 2016-17. Va disputar 14 enfrontaments dels possibles fins la seva lesió i, precisament, es va perdre dos duels per una expulsió patida durant l’espectacular 4-4 al Martínez Valero entre els il·licitans i el Nàstic de Tarragona en la novena jornada de Lliga.

En aquests catorze enfrontaments, va aconseguir marcar fins a tres gols i, exceptuant al camp del Sevilla Atlético, sempre va ser titular.

Una altra lesió greu

Ningú dubta de la qualitat d’un futbolista que ha disputat un total de 51 partits a Primera Divisió. El que sí preocupen són les lesions que ha patit al llarg de la seva carrera. No només es va trencar el genoll el curs anterior, sinó que també es va trencar els lligaments encreuats de l’altre, el dret, durant el gener del 2015, amb la samarreta del Betis. Durant els pròxims entrenaments tocarà comprovar l’estat dels seus genolls i, si és òptim, el futbolista podria signar amb el club.

tracking