Diari Més

Olmo: «Encara em queda molt, però estaria tranquil retirant-me a Reus»

Després de la renovació, el capità es marca com a objectiu que l’equip reusenc acabi entre els vuit primers

Olmo acompanyat pel director esportiu Parés i el president Llastarri, que han avisat de propers anuncis de més renovacions.

Olmo: «Encara em queda molt, però estaria tranquil retirant-me a Reus»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Van confiar en mi en una situació que no era fàcil. Venia d’una lesió important, i el club va apostar per mi. Els hi estaré eternament agraïts. Els he anat tornant el favor a poc a poc, en cada entrenament i en cada partit, i crec que estem gairebé en paus», explicava un Jesús Olmo pletòric –igual que els representants del club–, per haver segellat la renovació fins el juny de 2019 amb l’opció d’una temporada més en funció dels partits jugats.

En poc més de tres anys, Olmo s’ha convertit en el primer capità de l’equip i en un emblema roig-i-negre. «No vaig dubtar gens a assumir la responsabilitat d’agafar el braçalet», assegura. El director esportiu, Sergi Parés, es va desfer en elogis cap a un jugador que «s’ha convertit en una referència per tots, i ens ha donat estil, identitat, sentit de joc i personalitat en la sortida de la pilota». També ho va fer el president, Xavier Llastarri, qui considera «un orgull que una persona i jugador amb aquest carisma, serietat i professionalitat s’hagi identificat amb aquest club i aquesta comarca».

Ha complert el seu objectiu de tornar al futbol professional ascendint el Reus i donant-li estabilitat. Ara, l’objectiu és seguir creixent pas a pas: «Volem aspirar a molt més. Si la temporada passada vam acabar entre els 11 primers, ara hauríem d’acabar sent un dels 8 de dalt». Als 32 anys, Olmo no pensa en la retirada: «Encara em queden 5 o 6 anys perquè en vaig perdre gairebé dos per lesions, i els he de recuperar. Això sí, estaria molt tranquil si em retirés aquí a Reus».

Més renovacions a punt

«És un dia especial, i n’hi haurà més. El Sergi està treballant amb altres jugadors», afirma Llastarri, sense donar-ne detalls. Parés sí que ha donat una pista. Seguint amb el lema «sabem d’on venim», assegura que «els primers seran els que ens acompanyen des de Segona Divisió B».

tracking