Diari Més

Sergio Tejera podria acomiadar-se del 2017 per culpa d'un esquinç de genoll

El centrecampista té malmès el lligament encreuat del genoll esquerre, Eddy Silvestre ja està recuperat i Perone és dubte

Sergio Tejera, durant una acció del Nàstic-Oviedo d'aquesta temporada, davant de Mossa, exjugador del Nàstic.

Sergio Tejera podria acomiadar-se del 2017 per culpa d'un esquinç de genollCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Males notícies al Gimnàstic de Tarragona. Sergio Tejera, futbolista bàsic per a l’equip, no estarà disponible per jugar divendres a Pamplona. I, amb gairebé total seguretat, es perdrà algun partit més a causa d’un esquinç en el lligament encreuat del seu genoll esquerre. El que semblaven unes simples molèsties, han desembocat en una lesió que, tot i que no és severa, té força importància i, depenent de la seva evolució, podria perdre’s un parell o tres de partits.

El cervell del Nàstic no va poder finalitzar el partit contra el Lorca d’aquest dissabte en marxar coixejant del camp a causa d’aquesta lesió. En principi, es parlava només d’unes lleus molèsties, les quals han estat més greus del que semblen. Aquest dimarts, Tejera tampoc va poder exercitar-se amb la resta de companys, i això va ser un clar indicatiu del que succeïa. A la tarda, hores després de finalitzar la sessió preparatòria, el club va informar de l’esmentada lesió. De fet, el centrecampista barceloní va entrenar dilluns i dimarts a banda, al gimnàs i amb els fisioterapeutes, ja que no pot tocar pilota per l’esquinç del genoll.

Se li complica la cosa a Rodri a l’hora de trobar un substitut per a Tejera. Per condicions futbolístiques, aquest hauria de ser Maikel Mesa. Tot i això, el tècnic del Nàstic mai ha confiat en el canari com a centrecampista nat, ja que sempre l’ha ubicat o bé en banda, o a la mitja punta, tal com va succeir contra el Lorca aquest passat dissabte.

Una segona opció que tindria l’entrenador del Nàstic seria la de comptar amb Jon Gaztañaga i Wilfred Zahibo pel centre del camp, almenys de cara al partit contra l’Osasuna de divendres. Seria un centre del camp completament conservador, però possiblement efectiu de cara al duel que se li presenta davant dels navarresos.

Una tercera opció, que sembla més complicada, seria la de donar-li l’alternativa a Eddy Silvestre. El migcampista fitxat durant aquest mercat d’estiu ja està completament recuperat de la seva lesió muscular al bíceps femoral dret. En principi, només havien de ser dues les setmanes en les quals el futbolista havia d’estar en el dic sec, però el temps de recuperació s’ha allargat, fins a duplicar-se. Ja no queden més opcions per a la medul·lar, exceptuant que el tècnic aposti per ubicar-hi a Juan Muñiz, una opció més que descartada, ja que l’asturià té un perfil massa ofensiu per jugar per davant de la defensa.

Sis lesionats

Tot i que Silvestre n’ha sortit aquesta setmana, el nombre de futbolistes que ocupen la infermeria no ha minvat. En primer lloc, per culpa de l’ingrés de Sergio Tejera; en segon, perquè els altres cinc jugadors en el dic sec encara hi continuen; i, en tercer, perquè hi ha ingressat el central Bruno Perone, el qual pateix una contusió a la cuixa esquerra que el fa ser dubte de cara al partit a Navarra.

Per una banda, Ike Uche continua amb la seva lesió al recte femoral esquerre i, en principi, podria estar disponible de cara al partit del diumenge de la setmana vinent, al Nou Estadi, contra el Sevilla Atlético. Els que no jugaran amb total seguretat són Jean Luc, Álvaro Bustos, Omar Perdomo i Mohammed Djetei. L’extrem de Costa d’Ivori, amb una lesió muscular al bíceps femoral esquerre, encara està en període de readaptació. Omar Perdomo va començar a córrer aquest dilluns i Djetei va al seu ritme, ja que es va trencar els lligaments del genoll a l’estiu i encara trigarà a tornar. Rodri tindrà feina per intentar completar una convocatòria amb cara i ulls.

tracking