Diari Més

Rodri: «Volem arribar al Nadal amb 22-24 punts»

L'entrenador reconeix que Viqueira està treballant en el mercat d'hivern

Rodri, durant el Nàstic-Oviedo.

Rodri: «Volem arribar al Nadal amb 22-24 punts»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona tornarà a anar al mercat d'hivern. I, pel que s'està veient en els darrers partits, sembla que ho farà amb més força que mai. El club sap que té al seu davant una gran oportunitat de realitzar una bona temporada, però també és coneixedor que amb la plantilla actual li serà difícil aconseguir-ho. Calen retocs, i no ho amaga l'entrenador, un Rodri que no amaga que el Nàstic serà present en el mercat d'hivern. En aquest sentit, ha comentat que «sé que Emilio està treballant en aquesta faceta. Queden sis partits encara perquè s’obri el mercat d'hivern». Ara bé, el tècnic grana també s'ha marcat una xifra de punts amb la qual vol posar punt final a l'any 2017: «La il·lusió que tenim és arribar a Nadal amb 22-24 punts».

Rodri ha realitzat aquestes declaracions en el marc del duel que els seus disputaran contra el Cornellà aquest dimecres, amb motiu de la celebració de les semifinals de la Copa Catalunya. De cara al duel, «farem un còctel com en el dia contra el Vilafranca. Jugarà gent que està entrenant bé, però que no ha pogut tenir minuts amb el primer equip». Sí que ha deixat clar que hi ha dos futbolistes que no entraran a la convocatòria, com seran «Dongou i Emaná, que no podran jugar pel tipus de gespa de Cornellà. Si hagués estat de dimensions petites, però d’herba natural, haurien jugat. No podem arriscar amb futbolistes que surten de lesions articulars i, en aquest sentit, hem d’anar amb molt de compte».

El que sí ha afirmat rotundament Rodri és qui actuarà sota pals. «Bernabé jugarà d’inici. Una altra cosa és que, depenent de com vagi el partit, vulguem premiar a Perales», ha assegurat. «És un partit oficial i que volem guanyar, però hem de tenir en compte que diumenge tenim un partit de Lliga que ens pot ajudar a avançar a la classificació», ha sentenciat sobre el duel coper.

També ha tingut temps Rodri per tornar a valorar la derrota de diumenge contra l'Oviedo, sobre la qual ha detallat que «encara continuem enfadats perquè no hem pogut aconseguir aquesta segona victòria consecutiva que ens hauria ajudat a fer un salt a la classificació».

Segueix negant l'entrenador del Nàstic que el seu equip tingui alguna problemàtica especial quan juga davant de la pròpia afició, ja que «tindríem un problema a casa si haguéssim fet partits molt dolents, sense ocasions de gol. Veníem de bons partits contra el Barça B i contra el Granada, i d’una ensopegada contra l’Alcorcón».

«Tant de bo juguéssim tots els nostres partits a casa», ha continuat afirmant.

Finalment, sobre si algun jugador l'ha sorprès o l'ha decebut des de la seva arribada a Tarragona, ha deixat ben clar que «tots els futbolistes et sorprenen. Inclús quan els tens entrenant amb tu, no els acabes de trobar tot el seu potencial. Sí que m’ha sorprès la capacitat de treball que té aquest grup. Són jugadors que accepten que se’ls corregeixin errades i que són capaços de perdonar al seu entrenador quan aquest s’equivoca».

tracking