El Reus no pot amb el Cádiz (1-0)

Un tret al travesser de David Haro en el 75', única ocasió dels de López Garai

El CF Reus ja salvat i no té cap opció matemàtica per dalt a la taula.

El CF Reus es queda sense cervell i golejador pel duel d'AlmeriaCristina Aguilar

El CF Reus perd a Cadis (1-0) en un duel que s’ha decidit amb una diana de Carrillo als 30 minuts de joc gràcies a un gol de Carrillo a la sortida d’un córner. David Haro ha tingut l’empat amb un tret al travesser en el 75’, però els de López Garai no han creat perill durant tot el duel i s’han vist superats.

El Cádiz ha estat completament superior al CF Reus durant la primera meitat en tots els aspectes. Els andalusos han entès amb més intel·ligència el joc del rival, un CF Reus que s’ha plantat amb cinc defensors (Íñiguez, Atienza i Olmo en el centre de la rereguarda, i Miramón i Álex Menéndez en els carrils), però que ha estat superat en tot moment.

La major superioritat del Cádiz ha arribat per bandes, on Salvi i Álvaro han trencat als carrilers reusencs des del primer minut fins a l’últim. Arribades constants que representaven un gran perill per als d’Aritz López Garai.

Als dotze minuts de joc, Salvi aprofitava una errada de coordinació de Pablo Íñiguez i de Menéndez per entrar per banda dreta i disparar. Edgar Badia, als 12 minuts de joc, aturava en dos temps. Un minut després, per l’altra banda apareixia Álvaro García per disparar, i aturava novament el porter del Reus.

Tres minuts després, en el 16’, ha arribat la jugada polèmica del partit. Remat de Lucas i la pilota sembla que entra, encara que hi ha molts dubtes al respecte. La repetició tampoc ha deixat clara la situació, però els locals han demanat gol.

Quan sí ha entrat ha estat en el 30’, quan Carrillo ha rematat de cap un córner servit per José Mari, una acció que ha significat l’1-0-

En el segon acte, López Garai ha decidit anar a pel partit. Ha donat entrada a David Haro per Pablo Íñiguez i ha passat a jugar amb defensa de quatre.

Continuava dominant el Cádiz, i el tècnic del Reus, a l’equador del segon acte, ha decidit realitzar dues substitucions més. Vitor Silva i Carbonell han entrat per Tito i Borja. Dos canvis netament ofensius per buscar l’empat.

Els reusencs han canviat molt des de llavors. De fet, en ele 75’ han tingut el gol, però un tret de David Haro des de fora de l’àrea a passada de Vitor ha topat amb el travesser. Era l’ocasió més clara de l’enfrontament pels de López Garai.

Cádiz. Cifuentes, Carpio, Kecojevic, Servando, Bijker, José Mari, Álex Fernández (Perea, 76’), Garrido, Salvi (Moha Traoré, 88’), Carrillo (Dani Romera, 81’) i Álvaro.

Reus. Edgar Badia, Miramón, Olmo, Pablo Íñiguez (David Haro, 47’), Pichu Atienza, Álex Menéndez, Tito (Carbonell, 67’), Ledes, Borja Fernández (Vitor Silva, 67’), Querol i Edgar Hernández

Gols. 1-0, Carrillo (30’).

Àrbitre. Eduardo Prieto Iglesias (navarrès). Va mostrar la targeta groga al local José Mari, Kecojevic, xxx; i als visitants Tito i Edgar Hernández.

Incidències. El Ramón de Carranza va acollir 10.976 espectadors.