Diari Més

Així expliquen a Mallorca les operacions de Reina i Álex López

Asseguren que el conseller delegat dels illencs només va accedir a vendre a Brandon al Rennes si a canvi arribaven el meta i el punta del Nàstic

Álex López, entrenant amb el RCD Mallorca.

Així expliquen a Mallorca les operacions de Reina i Álex LópezRCD Mallorca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El RCD Mallorca de Vicente Moreno, exentrenador del Nàstic, està triomfant en el grup tercer de Segona Divisió B, on és el líder destacat i principal candidat a ascendir a Segona A. Aquesta situació s'ha produït gràcies, en part, als exjugdors del Nàstic que van decidir fer les maletes en direcció a les Balears.

L'extrem esquerre Ferran Giner va arribar amb la carta de llibertat sota el braç, mentre que Reina i Álex López són dos casos ben diferents. Els dos tenien contracte i, mentre que pel meta el Nàstic no va ingressar res en concepte de traspàs, sí que n'hi va haver en l'operació d'Álex López.

Segons explica el diari El Mundo en la seva edició de Balears, es tractava d'una «jugada a tres bandes». El periodista Tomeu Maura detalla que el davanter Brandon, que tenia una oferta del Rennes de 3 milions d'euros, no va tenir el vistiplau de la seva marxa fins que el Mallorca no es va assegurar les arribades d'Álex López i de Manolo Reina.

L'esmentat rotatiu apunta que el conseller delegat del Mallorca, Maheta Molango, va tensar la corda amb José Rodriguez Baster 'Rodri', propietari de Promoesport, empresa que representa a Brandon, assegurant que volia 5 milions d'euros pel seu traspàs. En realitat, segons detalla el periodista, era una simple estratègia per poder portar a Reina i a Álex López. Fins que aquestes dues operacions no es van concretar, Brandon no va abandonar el club illenc.

A més, El Mundo xifra l'operació del traspàs d'Álex López en 100.000 euros, mentre que des del Nàstic sempre s'ha assegurat que són 150.000 més objectius.

tracking