Diari Més

Mossa: «Vaig marxar del Nàstic per una qüestió de desgast»

«Tenia clar que necessitava un canvi, i l’Oviedo és una bona destinació», afirma el lateral, que tornarà diumenge al Nou Estadi

Mossa, durant una acció de l'Oviedo-Lugo d'aquest passat diumenge, que va acabar amb victòria asturiana (3-2).

Mossa: «Vaig marxar del Nàstic per una qüestió de desgast»Real Oviedo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José María Angresola, conegut futbolísticament com a Mossa, serà una de les majors atraccions d’aquest diumenge durant el Nàstic-Oviedo d’aquest diumenge (quatre de la tarda). Ho farà amb la samarreta de l’equip visitant, una situació que resultarà estranya per a un futbolista dels més estimats en els darrers anys a Tarragona.

Aquest estiu, el lateral esquerre va prendre la determinació de canviar d’aires. Va decidir marxar del Nàstic després de tres temporades plenes d’èxits i en les quals es va convertir en tot un ídol a Tarragona. «No canviaria d’opinió. Al principi em va costar entrar, però ara ja tinc protagonisme a l’equip. No me’n penedeixo, però era el que necessitava. Després de quatre mesos, veig que era el que necessitava», va manifestar el futbolista en declaracions a aquest diari, tot afegint que «tenia clar que necessitava un canvi, i crec que Oviedo era una bona destinació».

En les tres temporades que va romandre Mossa al Nàstic, va demostrar que és un lateral perfectament capacitat per jugar a la Lliga de Futbol Professional. A Tarragona va estar a punt de pujar a Primera, però l’Osasuna va ser millor en les eliminatòries d’ascens. En la tercera temporada, tot va canviar en els pensaments del futbolista, que va decidir canviar d’aires. «És una qüestió de desgast. Un, quan professionalment va a un lloc amb la il·lusió que jo vaig anar a Tarragona, i té el compromís que jo vaig tenir i es troba amb les situacions que em vaig trobar jo, doncs s’acaba desgastant. Era el moment de canviar d’aires perquè volia canviar la meva motivació, una motivació que dóna el fet d’anar a un nou lloc», va manifestar. Ell no creu que l’afició estigui enfadada per la decisió de la seva marxa, encara que entendrà qualsevol tipus de reacció que es pugui produir diumenge al Nou Estadi, ja que «la gent és lliure i, segurament, en un partit, amb la tensió que això comporta, no sé com em rebrà. Jo vaig pensar que era la millor decisió la de marxar».

«Els millors moments»

Mossa recorda la seva etapa al Nàstic amb una gran estima. «Intentes quedar-te amb els millors moments. Al Nástic vaig viure els millors moments de la meva carrera i també a nivell personal. Després d’aconseguir l’ascens vam ser capaços d’il·lusionar a la ciutat amb un possible ascens a Primera Divisió, que va quedar molt a prop. Al final, em vaig quedar molt satisfet després de salvar-nos», va dir.

Les diferències entre jugar a Oviedo i a Tarragona s’accentuen, entre d’altres, en les aficions. El lateral explicava que «és completament diferent. No podem comparar aficions. Totes tenen les seves coses bones i dolentes, però la de l’Oviedo és molt exigent. Es bolca completament amb l’equip, i exigeix resultats. Per tant, quan les coses no surten, es posa nerviosa. Per exemple, l’any passat a Tarragona amb una situació molt adversa, no vam notar massa pressió. Ens vam sentir en tot moment molt recolzats».

Ell signa «ara mateix» que l’Oviedo i el Nàstic disputin la promoció d’ascens a Primera Divisió i, sobre el duel d’aquest diumenge, detallava que «els dos arribem en una situació molt semblant, però a la inversa. Sembla que el Nàstic carbura millor fora de casa i, nosaltres, tot el contrari. Ens està costant molt sumar fora de casa». «No m’he perdut cap partit del Nàstic des que vaig fitxar per l’Oviedo. Crec que és un equip que ha canviat la seva dinàmica i que està creixent», va dir. Finalment, sobre el seu substitut a Tarragona, Javi Jiménez, va detallar que «és un noi que té molt futur per endavant. Ha aportat molta frescor».

tracking