Diari Més

Surrealistes els horaris de la 20a jornada de Lliga a Segona A

Els onze partits es divideixen en cinc dies i, mentre Barça B, Albacete, Valladolid i Zaragoza agafaran vacances el 19 de desembre, el Nàstic no ho farà fins el dia 23

Maikel Mesa, centrecampista del Nàstic.

Surrealistes els horaris de la 20a jornada de Lliga a Segona ANàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga de Futbol Professional és el capritx personificat. Aquest dimarts ha fet oficials els horaris de les jornades 19 i 20 de Segona Divisió A, i ha tornat a posar de manifest que l'importa ben poc els equips i que el primordial és el negoci.

En la vintena jornada, la darrera abans de les vacances nadalenques, la LFP ha repartit els onze partits en cinc dies diferents. Segurament, per a l'espectador serà el més atractiu, però el que no és normal és que quatre equips marxin de vacances el dia 19 de desembre i que quatre més no ho puguin fer fins el 23 del mateix desembre.

La Lliga ha previst el Barça B-Albacete i el Valladolid-Zaragoza pel dimarts 19 de desembre, però el Nàstic tancarà l'any 2017 rebent el dissabte 23 de desembre al Huesca, amb què els futbolistes tindran quatre dies menys de vacances. El CF Reus, per la seva banda, visitarà el Córdoba el dimecres 20 de desembre.

Pel que fa a la 19a jornada, el CF Reus rebrà la visita del Granada el dissabte 16 de desembre a les 18 hores. Mentrestant, el Nàstic, un dia després, el diumenge 17 de desembre, jugarà al camp de la Cultural Leonesa.

tracking