Diari Més

El Nàstic, present al Sopar de la Fundació Esport Solidari Internacional

Rubén Almazán i Álvaro Cano, capitans de l'equip grana de LaLiga Genuine, van recollir un guardó

Imatge de la comitiva del Consell d'Administració del Nàstic amb el Rubén Almazán i Álvaro Cano.

El Nàstic, present al Sopar de la Fundació Esport Solidari InternacionalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 500 personalitats del món de l’esport, empresarial i artístic es van congregar al saló principal de l’Hotel Plaza de Barcelona el passat divendres per mostrar la seva part més humana en el tradicional Sopar Solidari de la Fundació Esport Solidari Internacional (ESI).

Una comitiva del Consell d’Administració del Gimnàstic de Tarragona, encapçalada pel president Josep Maria Andreu, va assistir a la tretzena edició del Sopar Solidari.

Tots els comensals es van reunir per col·laborar un any més en les activitats que la Fundació ESI desenvolupa entre els joves i infants immersos en la pobresa i marginació, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida i així tenir un present i futur personal millor.

Dintre dels reconeixements i mencions que es van fer durant aquesta XIII edició de l’acte, la Fundació de LaLiga va ser valorada pel seu esforç i fer possible LaLiga Genuine,que va proposar el Nàstic, col·laborant en els inicis i participant en l’actualitat.

Rubén Almazán i Álvaro Cano, capitans de l’equip grana i també actors principals en les campanyes de difusió de LaLiga Genuine van ser els encarregats de recollir el guardó. A banda del President, Vicepresident i consellers de la SAE del Nàstic, també cal destacar l’assistència de la Directora de la Fundación LaLiga, Olga De la Fuente.

Imatge de quan els membres del Gimnàstic van recollir el guardó.

El Nàstic, present al Sopar de la Fundació Esport Solidari InternacionalCedida

tracking