Diari Més

Edgar Hernández assumeix la responsabilitat de la davantera del Reus

Les lesions de Máyor i de Lekic han obert la porta de la titularitat al punta català, que està complint amb escreix

Edgar Hernández s'ha convertit en la màxima referència ofensiva del CF Reus, i està complint a la perfecció.

Edgar Hernández assumeix la responsabilitat de la davantera del ReusCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Máyor i Lekic no hi són. Això és una realitat. Però hi és Edgar Hernández, davanter centre que està suplint perfectament les baixes dels seus dos companys, que estan lesionats. Que Edgar estigui suplint-los no significa que sigui el suplent. Res més allunyat de la realitat. Si una cosa ha demostrat Aritz López Garai com a entrenador del CF Reus és que per a ell no hi ha titulars ni suplents, sobretot a la davantera, on els tres «9» han disposat d’oportunitats de jugar pràcticament en la mateixa mesura.

Máyor i Edgar Hernández són els dos davanters centre que continuaven de la passada temporada, i el club va decidir fer un esforç per un altre punta. Aquest, va arribar en el darrer dia del mercat, i va ser Dejan Lekic, que procedia del Mallorca, i que arribava amb un gran cartell al club de la capital del Baix Camp.

Lekic i Máyor encara trigaran dues o tres setmanes a reaparèixer, sempre que l’evolució de les seves respectives lesions sigui la correcta. Per tant, si López Garai segueix apostant per un punta d’envergadura, Edgar Hernández serà l’escollit.

El davanter barceloní encara no ha vist porteria en el que va de temporada, però aporta moltes més coses en atac. Ha disputat un total de 501 minuts, repartits en deu partits, quatre d’ells com a titular i sis sortint des de la banqueta. Máyor, amb 514 minuts és, de moment, el punta més utilitzat, encara que serà el segon en breu, ja que fins a finals de novembre no podrà tornar a trepitjar un terreny de joc. En tercera instància apareix Lekic, amb 220 minuts disputats repartits en sis partits, amb només dues titularitats. Ara mateix, no hi ha cap més jugador que Edgar per complir les funcions de «9» pur, cap futbolista corpulent que sigui capaç de baixar una pilotada, controlar l’esfèrica i buscar jugades amb els extrems o els centrecampistes. En les dues o tres pròximes cites, l’única opció per actuar com a davanter de referència serà Edgar Hernández, situació que coneix perfectament un Aritz López Garai que està entenent com gestionar una plantilla de Segona Divisió A tot i ser la seva primera temporada ocupant una banqueta.

Ara bé, hi ha altres futbolistes que poden ocupar aquesta demarcació, encara que sigui de forma circumstancial. Fran Carbia, que fins a la seva arribada a Reus va jugar de «9» al CF Pobla de Mafumet i a les categories inferiors del Nàstic, també és una opció per actuar en el centre de la davantera. Finalment, David Querol també seria una opció. Tot i que el reusenc acostuma a jugar en banda, al llarg de la seva carrera també ha actuat centrat, on es troba molt còmode.

tracking