Diari Més

Dimitrievski i Kakabadze es perdran el Nàstic-Oviedo pels partits de seleccions

El porter jugarà un amistós amb Macedònia i el lateral, dos amb Geòrgia

Kakabadze, durant un partit d'aquesta temporada.

Dimitrievski i Kakabadze es perdran el Nàstic-Oviedo pels partits de seleccionsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Stole Dimitrievski i Otar Kakabadze seran baixa segura pel Nàstic-Oviedo d'aquest diumenge, a partir de les quatre de la tarda. Els dos futbolistes tenen compromisos internacionals i, per tant, aquesta mateixa setmana marxen amb seus respectius països d'origen per jugar amistosos amb els seus combinats.

El porter macedoni disputarà un duel amb la samarreta de Macedònia. Serà el dissabte, 11 de novembre, quan Dimitrievski disputarà el Macedònia-Noruega, que arrencarà a dos quarts de set de la tarda. El meta va rebre una trepitjada durant el Valladolid-Nàstic de diumenge per part de Jaime Mata que gairebé impedeix que acabi el partit. Dimitrievski volia que el substituïssin, però Rodri havia esgotat els tres canvis, i va haver d'acabar el partit. En principi, la ferida no hauria d'impedir que jugués amb la seva selecció.

Per la seva banda, Kakabadze jugarà dos partits internacionals, però també amistosos. El divendres dia 10 de novembre, el lateral dret participarà en el Geòrgia-Xipre, que donarà el tret d'inici a les dues del migdia. Després del duel no tornarà, ja que el combinat georgià encara disputarà un altre amistós, contra Bielorússia, el dilluns 13 de novembre, a partir de les 15 hores.

Tots dos futbolistes es perdran només el duel del diumenge contra l'Oviedo, ja que tornaran a temps per entrenar la setmana següent i preparar el Numancia-Nàstic de la següent jornada.

El Nàstic va fer tot el que estava a les seves mans per intentar que els dos futbolistes es quedessin a Tarragona, a causa de l'allau de baixes per lesió que està patint l'equip en les darreres setmanes. Tot i això, tant la Federació de Macedònia com la de Geòrgia es van mostrar inflexibles i van decidir convocar als seus futbolistes.

tracking