Diari Més

Victòria obligada encara que sigui a Pucela

La mala ratxa del Nàstic de tres partits sense guanyar obliga als de Rodri a tornar de Valladolid (18 hores) amb els tres punts

Maikel Mesa, durant el Nàstic-Barça B.

Victòria obligada encara que sigui a PucelaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic només ha sumat un punt dels darrers nou en joc i, aquesta circumstància, obliga a tornar a sumar de tres en tres per no caure al pou. Les baixes que ha patit, i que segueix patint, el Nàstic no són excusa per a poder entendre que l'equip no ho està passant bé i que els resultats no són els esperats.

Tornant a afirmar que no són excusa les baixes, des del moment en què Ike Uche va caure lesionat, en la primera part de la desfeta a casa contra l'Alcorcón (0-3), el Nàstic no ha aixecat cap. De fet, des que Uche no juga, l'equip no ha estat capaç de marcar cap gol.

Uche és la gran novetat de la convocatòria (també ho havia de ser en la del partit contra el Barça B, però no va acabar entrant), encara que Rodri no ha deixat clar si serà titular o partirà des de la banqueta aquesta tarda a Zorrilla, on el Nàstic mesurarà forces contra el Valladolid, en un duel que arrencarà a les 18 hores.

Els que sí seran baixa són Dongou (té pinta que entrarà a la llista del pròxim diumenge contra l'Oviedo), Djetei, Omar Perdomo, Eddy Silvestre, Sergio Tejera i Stephane Emaná. Fins a sis lesionats per afrontar un partit dels més difícils, contra un aspirant a l'ascens a Primera.

El Nàstic, en zona de descens, necessita sumar el triomf davant d'un equip que, fora de la zona de promoció d'ascens, hi vol tornar mitjançant una victòria.

Ho intentarà amb Dimitrievski en porteria i la mateixa defensa dels darrers partits: Kakabadze, Perone, Xavi Molina i Javi Jiménez. Gaztañaga i Zahibo apunten a continuar a la medul·lar, amb Mesa i Abraham a les bandes. A dalt, si Uche està per jugar d'entrada, ho farà amb Barreiro. En cas contrari, el company del gallec serà Juan Delgado.

tracking