Diari Més

Victòria sense complexos

Un Reus molt treballador supera l’Sporting (1-0) gràcies a un golàs de Ledes

Els jugadors reusencs cel·lebren el gol de Ledes davant l'Sporting.

Victòria sense complexosCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pluja intensa que queia a Reus es traduïa en un inici de partit feixuc. Sense bon futbol a causa de la dificultat que tenien els jugadors per moure una pilota que corria sense dominador. Poc a poc l’Sporting volia fer-se amb el control, protagonitzant dos córners en els primers minuts. Però el CF Reus sabia que necessitava buscar un gol, missió gairebé sempre complicada, que el fes treballar el menys possible i evitar patir.

Amb tres ocasions molt clares, Edgar Hernández es convertia en el més actiu dels roig-i-negres en la primera meitat. Primer intentava robar una passada cap al porter sportinguista, la qual aconseguia tallar i enviar en direcció a la porteria que esquivava fregant el pal. La segona, la més clara, rematant una gran centrada de Miramón que es topava amb la creueta després de rebotar al terra. I la tercera, una altra vegada intentant robar una pilota al porter visitant.

El bon joc del Reus s’anava imposant gràcies a molts moments de combinacions, triangulacions i intervencions molt intel·ligents. A més d’Edgar, Querol ho lluitava tot i Miramón i Menéndez causaven estralls apareixent pels laterals. A més, en defensa els de López Garai estaven molt atents, privant als asturians de la possessió. Buscant el contraatac, l’Sporting veia reduïdes les seves arribades en passades llargues que no trobaven receptor i un xut de Carmona, fàcil per a Badia.

Els de López Garai no perdien la cara al partit ni quan els asturians tornaven del descans buscant el gol que se’ls havia resistit a la primera meitat. Molt més precisos en les passades, la millor oportunitat arribava en un un contra un de Santos que, després de guanyar l’esquena a la defensa roig-i-negre, es trobava amb un gran Edgar Badia. Abans, el porter s’havia tonrat a lluir traient una falta de Carmona que buscava l’escaire.

Però el Reus volia recuperar les bones sensacions de la primera meitat i Querol ho intentava amb un xut al vèrtex de la petita que marxava per sobre el travesser. Mica en mica les combinacions i la possessió reusenques adquirien protagonista i l’Estadi tornava a gaudir d’un equip alegre i sense complexos. El premi arribava gràcies a la lluita de Querol i a la màgia de Ledes. Al minut 67’ el reusenc provocava una falta enganxada a la frontal que feia que el portuguès es fregués les mans. Xut amb l’esquerra directe a l’escaire i fora teranyines perquè Ledes sumés la seva cinquena diana com a roig-i-negre.

La millor notícia del tram final de partit era el retorn de Vítor Silva als terrenys de joc. Després de cinc mesos, el portuguès gaudia de poc més de dotze minuts, suficients per deixar patent que no ha perdut la qualitat amb dues jugades de fantasia. Els darrers deu minuts l’Sporting assetjava un Reus que feia lluir la seva millor arma, una defensa molt ben organitzada i un Edgar Badia imponent que frustraven els atacs asturians i lligaven la victòria local.

Fitxa tècnica

CF Reus

Badia, Miramón, Olmo, Atienza, Menéndez (Campins, 75’), Tito, Gus Ledes, Borja, Carbonell (Vítor, 78’), Querol (Íñiguez, 86’) i Edgar.

Spoting de Gijón

Mariño, Calavera, Álex Pérez, Barba, Canella, Sergio, Bergantiños (Moi Gómez, 79’), Viguera (Carlos Castro, 70’), Carmona (Isma, 63’), Rubén García i Santos.

Gols

1-0, Ledes (67’).

Àrbitre

Ocón Arraiz (comitè riojà). Mostrava groga al local Atienza (48’) i al visitant Barba (79’).

Incidències

L’Estadi Municipal de Reus acollia 1.548 espectadors.

tracking