El Reus torna a rebre l'Sporting per venjar-se de l'eliminació copera

Dos penals fallats van condemnar-los fa dos mesos, en l’únic precedent registrat del duel de dissabte

Borja Fernández controla la pilota vigilat d'aprop per tres jugadors asturians, en una imatge de l'eliminatòria de Copa.

El Reus torna a rebre l'Sporting per venjar-se de l'eliminació coperaOlívia Molet

El CF Reus Deportiu tindrà demà una oportunitat per treure’s l’espineta clavada ara fa gairebé dos mesos, en una dolorosa eliminació de la Copa del Rei. Els roig-i-negres van caure per la mínima després de desaprofitar dos penals a favor i diverses ocasions clares.

Lluny d’ensorrar-los, la derrota va donar ales a l’equip. En el següent partit va sumar la primera victòria de la temporada, que va donar peu a una ratxa de 8 punts de 12 possibles. Van haver de passar set jornades perquè els roig-i-negres tornessin a encaixar una altra desfeta. Els reusencs van créixer davant l’adversitat conscients que, igual que en altres partits anteriors, l’únic que els havia fallat en aquest havia estat la punteria.

Menéndez i Edgar Hernández, que van fallar els penals, tindran set de venjança. Serà també l’oportunitat perfecte perquè Juan Cámara faci un pas endavant i es reivindiqui com un extrem determinant de l’equip de López Garai. En l’eliminatòria contra els asturians, el de Jaén va tenir l’1-0 als seus peus després de quedar-se gairebé sol davant del porter. Fos pe l’estat de la gespa o per manca de decisió, la rematada es va convertir en un misto. El jugador no va defallir i va seguir insistint amb bones recuperacions i passades, però no en va treure fruit. Demà, la baixa de Ricardo Vaz li oferirà amb tota probabilitat una altra oportunitat per redimir-se i donar un pas endavant a l’equip.